DUBAI - ARABIEMIIRIKUNNAT - HOTELLITLENNOTMATKAT.FI

DUBAI YHDISTYNEET ARABIEMIIRIKUNNAT MATKATIETOA JA LOMAKUVIA

HUOM! Matkakohteita, tietoa, kuvia ja tarjouksia on runsaasti, joten koko sivun latautuminen saattaa kestää parikymmentä sekuntia tavallista pidempään ... hyvää kannattaa odottaa ...

Matkatarjouksia

Hotellitarjouksia

Lentotarjouksia

Matkatoimistoja

DUBAI

kuva Dubai Yhdistyneet arabiemiirikunnat loma matka
Dubai - Arabiemiirikunnat

Dubai on Dubain emiraatin pääkaupunki Arabiemiirikunnissa Arabian niemimaan länsirannikolla Persianlahden rannalla. Se sijaitsee Creek-merenlahden molemmin puolin Deiran kaupunginosan ja Bur Dubain välissä. Itämaista suurkaupunkia kutsutaan myös nimellä Dubai City. Dubain asukasluku on arvioiden mukaan noin 1,5 miljoonaa ja arvioitu pinta-ala on noin 2400 neliökilometriä. Dubai on yksi maailman monikulttuurisimmista kaupungeista, sillä vain alle 10 % suurkaupungin asukkaista on maan alkuperäisiä kansalaisia. Rikkaassa Dubaissa yhdistyy sekä länsimainen että itämainen kulttuuri ja elämäntapa, sillä pilvenpiirtäjien, luksushotellien ja korkean teknologian vastapainoksi suurkaupungista löytyy myös moskeijoita ja minareetteja. Dubai on eksoottinen, siisti ja turvallinen matkakohde. Dubaista on matkaa naapuriemiraattien pääkaupunkeihin Sharjahiin 15 kilometriä ja Ajmaniin 20 kilometriä sekä Arabiemiirikuntien pääkaupunkiin Abu Dhabiin 160 kilometriä. Dubaissa on oma kansainvälinen lentokenttä.

kartta Dubai Yhdistyneet Arabiemiirikunnat sijainti
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat - sijainti

Arabiemiirikunnat eli Arabiemiirikuntien liitto (käytetään myös nimityksiä Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Arabiemiraatit) on itsenäinen valtio, joka koostuu seitsemästä emiirin hallitsemasta emiraatista eli maa-alueesta. Dubain emiraatti on asukasluvultaan Arabiemiirikuntien suurin emiraatti ja pinta-alaltaan toiseksi suurin emiraatti Abu Dhabin emiraatin jälkeen. Muut kuusi emiraattia ovat nimeltään Abu Dhabi, Ajman, Sharjah, Fujaira, Umm al-Qaiwain ja Ra's al-Khaima. Arabiemiirikuntien emiraateista kuusi sijaitsee Persianlahden rannalla ja vain Fujairan emiraatti kokonaan Arabian niemimaan itäpuolella Omaninlahden rannalla. Dubain emiraatti jakaa melkein kaikki lailliset, poliittiset, sotilaalliset ja taloudelliset tehtävänsä muiden emiraattien kanssa. Dubai muodostaa naapuriemiraattien pääkaupunkien Sharjahin ja Ajmanin kanssa yhtenäisen taajama-alueen. Arabiemiirikunnista suurin osa noin 94 % on hiekka-aavikkoa. Maan itäosassa kohoaa upea Hajar-vuoristo ja kauniin vehreitä keitaita on monia kuten Liwa ja Al Ainin alue. Aavikon kasvillisuus on niukkaa ja eläimistö koostuu pääasiassa meren eläimistä ja linnuista.

kartta Arabiemiirikunnat pääkaupungit
Arabiemiirikuntien pääkaupungit

Arabiemiirikuntien alueella on ollut ihmisasutusta jo monia tuhansia vuosia ennen Kristusta. Beduiinit asuivat alueella ennen islamin uskon saapumista 600-luvulla jälkeen Kristuksen. Beduiinit harjoittivat perinteisiä elinkeinoja kuten kalastusta, kamelin kasvatusta, haukan kasvatusta, taatelien viljelyä, laivan rakennusta ja helmenkalastusta. Dubain ja Jumeirahin rannikkoalueella asui aikoinaan arabeja, joista monet olivat kalastajia ja helmensukeltajia. Arabiemiirikuntien alueesta käytiin valtataistelua vuosisatojen ajan ja historian aikana sitä ovat hallinneet muun muassa portugalilaiset, hollantilaiset ja englantilaiset. Myöhemmin Dubaista kehittyi tärkeä kauppakeskus, sillä kaupungin sijainti Intian kauppareitin varrella oli erinomainen. Vuonna 1971 kuusi Persianlahden etelärannan emiirikuntaa Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujaira, Sharjah ja Umm al-Qaiwain perustivat yhteisen valtion nimeltä Arabiemiirikunnat. Ra's al-Khaiman emiirikunta liittyi niihin vuotta myöhemmin.

vanhaa arabialaista kirjoitusta
Vanhaa arabialaista kirjoitusta

Dubain emiraatti eroaa muista arabiemiraateista siten, että sen öljytulot muodostavat vain 6 % emiraatin bruttokansantuotteesta. Dubain emiraatin tuloista suurin osa perustuu Jebel Alin vapaasatama-alueelle ja kasvavalle matkailulle. Dubain emiraatin pääelinkeinot ovat öljyntuotanto ja öljynjalostus sekä turismi, kauppa, maatalous ja kalastus. Dubai on matkailun ja vapaan kaupan voimalla kohonnut koko Persianlahden liikekeskuksen asemaan. Dubain emiraatin hallitsija on sheikki Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Dubain emiraatin virallinen kieli on arabia, mutta englannilla pärjää myös hyvin. Useimmat tiekyltit, kauppojen nimet ja ravintoloiden ruokalistat ovat sekä arabiaksi että englanniksi. Dubaissa kuulee myös monia muitakin kieliä kuten hindiä, urdua, malayalamia ja tagalogia. Dubain emiraatin pääuskonto on islam ja valuutta dirhami. Yksi dirhami on noin 5,30 euroa.

Arabiemiirikuntien lippu Dubain emiraatin lippu
Arabiemiirikuntien lippu Dubain emiraatin lippu

Turistin on kunnioitettava uskontoa muslimimaissa. Muslimimaissa viikonlopun vietto alkaa torstaina ja perjantai on pyhäpäivä. Arabiemiirikuntien pukeutumiskulttuuri on melko vapaata, mutta uskonnollisissa paikoissa ja esimerkiksi uimarannoilla tulee pukeutua asiallisesti. Dubaissa alkoholin käyttö on sallittu hotelleissa, baareissa ja yökerhoissa, mutta kielletty kaduilla ja julkisilla paikoilla. Turistien on lupa syödä suurkaupungissa myös sianlihaa. Uskonnollisinta aikaa Dubaissa on kerran vuodessa noin kuukauden kestävä Ramadanin paaston aika. Silloin muslimit paastoavat päiväaikaan ja julkisesti päivällä syöminen, juominen sekä tupakoiminen on kielletty. Ramadanin paaston aikana vain muutamat Dubain ravintolat pimentävät ikkunansa ja sallivat asiakkaidensa ruokailla yksityisesti myös päivällä. Baarit eivät myöskään tarjoile alkoholia ennen ilta seitsemää ja klubit ovat kiinni, koska äänekästä musiikkia ei sallita. Muslimien uskonto islam on erittäin tärkeä osa muslimin elämää niin arkipäivinä kuin uskonnollisina juhlapäivinä. Melkein jokaisella kadulla on moskeija minareetteineen, josta kaikuu rukouskutsu viisi kertaa päivässä. Muslimit harjoittavat hartaushetkiään myös julkisesti muiden ihmisten parissa. Milloin tahansa voi nähdä muslimin kierittävän auki rukousmattonsa tai vain laskeutuvan maahan rukoilemaan ja osoittamaan kunnioitustaan Jumalalle. Muslimimies pukeutuu joka päivä perinteiseen valkoiseen kandoora-asuun ja musliminainen mustaan abaya-kaapuun.

kuva hunnutettu musliminainen
Hunnutettu musliminainen

Dubaissa kannattaa vierailla suurkaupungin suurimmassa ja ainoassa myös ei-muslimeille avoinna olevassa Jumeirahin moskeijassa, jossa pääsee tutustumaan aitoon arabialaiseen kulttuuriin ja islamin uskontoon. Moskeija sijaitsee kaupungin rannikonpuoleisella alueella vastapäätä Jumeirahin valkoista hiekkarantaa. Jumeirahin moskeija on rakennettu keskiaikaiseen Fatimid-tyyliin vuonna 1978. Se on kaunis valkoisesta kivestä tehty rakennus, jonka suurta keskuskupolia kehystävät kaksi korkeuksiin kohoavaa minareettia. Moskeijassa järjestetään turisteille opastettuja kierroksia, joiden tarkoituksena on kertoa islamin uskonnon alkuperästä ja keskeisimmistä opinkappaleista.

Jumeirahin moskeija - Dubai - Arabiemiirikunnat
Jumeirahin moskeija - Dubai
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Dubaissa voi ihailla ja ihmetellä useita arabien huimia rakennushankkeita. Dubain yksi maamerkki on omalle keinotekoiselle saarelleen rakennettu Burj al-Arab -tornihotelli. Burj al-Arab eli Arabian torni on vuonna 1999 valmistunut pilvenpiirtäjä ja viiden tähden luksushotelli. Burj al-Arab on 60-kerroksinen ja 321 metrin korkuinen. Vaikka Burj al-Arab on virallisesti viiden tähden hotelli, sitä on markkinoitu myös "maailman ainoana seitsemän tähden hotellina".

Burj al-Arab -tornihotelli - Dubai - Arabiemiirikunnat loma kuva
Burj al-Arab -tornihotelli
Dubai - Arabiemiirikunnat

Burj al-Arab -tornihotellissa on ylellisiä hotellihuoneita yhteensä 202 kappaletta ja kaikki huoneet on suunniteltu kaksikerroksisiksi sviiteiksi. Halvimmissakin hotellihuoneissa yöpyminen maksaa 1000 euroa vuorokaudelta. Kaikissa sviiteissä on ruokailu- ja olohuonetilat, nykyaikaiset elektroniikkalaitteet sekä omat hovimestarit, jotka palvelevat asiakkaita vuorokauden ympäri.

Burj al-Arabin hotellihuone - Dubai - Arabiemiirikunnat
Burj al-Arabin hotellihuone
Dubai - Arabiemiirikunnat

Burj al-Arabin huipulta löytyy helikopterikenttä, Al Muntaha -niminen näköalaravintola ja maailman korkeimmalle rakennettu tenniskenttä. Hotellin yhteydessä on myös muun muassa kuntosali, kylpylöitä, uima-altaita ja squash-kenttiä. Burj al-Arabin sisätiloissa on 8000 neliömetrin verran 22 karaatin kultaa ja 24000 neliömetrin verran marmoria.

Burj al-Arab -tornihotellin sisätiloista Dubai Yhdistyneet Arabiemiirikunnat kuva
Burj al-Arab -tornihotellin sisätiloja
Dubai - Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Burj al-Arab -tornihotellin omaan tekosaareen on rakennettu maanalainen Al Mahara -niminen ravintola, jonka ikkunoista vieraat voivat katsella Persianlahden kaloja ja koralliriuttoja. Tornihotellin vieressä on myös Madinat Jumeirah -niminen tunnelmallinen basaari- ja ravintola-alue.

kuva Al Mahara -ravintola Burj al-Arab -tornihotellissa Dubaissa loma matka
Al Mahara -ravintola - Dubai
Burj al-Arab -tornihotelli

Dubain edustalle mereen on rakenteilla kolme keinotekoista Palmusaarta ja yksi keinotekoinen The World -saaristo. Kolmen Palmusaaren nimet ovat Jumeirahin palmusaari, Jebel Alin palmusaari ja Deiran Palmusaari. Palmusaaret tulevat olemaan maailman suurimmat ihmisen tekemät saaret. Palmusaaret on suunniteltu palmun muotoon, jotta saarille saataisiin mahdollisimman pitkä rantaviiva. Palmusaaret lisäävät 520 kilometriä rantaviivaa Dubain suurkaupunkiin. Suurin palmusaarista on Deiran saari, jolle tulee pituutta peräti 14 kilometriä ja leveyttä 8,5 kilometriä sekä pinta-alaa 80 neliökilometriä. Rakenteilla olevasta Deiran palmusaaresta sanotaan tulevan suurempi kuin Pariisi. Tulevaisuudessa kolmelle palmusaarelle tulee yhteensä yli 100 luxus-hotellia, suljettuja rantahuviloita, satamia, vesiteemapuistoja, ravintoloita, ostosmarketteja, urheilupaikkoja ja terveyskylpylöitä.

Jumeirahin palmusaari ja The World -saaristo - Dubai - Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Jumeirahin palmusaari ja The World -saaristo
Dubai - Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Toinen suuri keinotekoinen saariryhmä Dubain edustalla on The World -saaristo (Globe Islands), joka muodostaa ylhäältä päin katsottuna maailmankartan. The World on keinotekoinen saaristo noin neljän kilometrin päässä Arabiemiirikuntien Dubain emiraatin, tarkemmin Jumeirahin kaupunginosan rannikosta, lähellä Jumeirahin palmusaarta Burj Al-Arabin ja Port Rashid of Dubain välissä. The World -saaristo koostuu noin kolmestasadasta keinotekoisesta saaresta, jotka on rakennettu maapallon mantereita muistuttavaan muodostelmaan. Saarten koko vaihtelee noin 14000 ja 42000 neliömetrin välillä ja saarten välimatka toisiinsa on 50-100 metriä. Saariston pituus on noin yhdeksän kilometriä ja leveys kuusi kilometriä. The World -saaristoa suojaa pituussuunnassa avomerta vasten rakennettu aallonmurtaja. Saarille tullaan rakentamaan pääasiassa yksityisasuntoja ja lomakeskuksia. Kulku saarille tapahtuu ainoastaan vesiteitse tai helikopterilla.

Dubain emiraatin rannikon rakenteilla olevat tekosaaret
Dubain emiraatin rannikolla
rakenteilla olevat tekosaaret

Dubaista löytyy myös maailman korkein pilvenpiirtäjä Burj Khalifa, joka on 828 metriä korkea. Tornin avajaiset pidettiin 4. tammikuuta 2010. Burj Khalifassa on 162 kerrosta, yli 1000 asuinhuoneistoa, 49 kerrosta liiketiloja, 57 hissiä ja luksushotelli.

Burj Khalifa - Dubai - Arabiemiirikunnat
Burj Khalifa - Dubai - Arabiemiirikunnat
Maailman korkein pilvenpiirtäjä

Dubaissa voi nauttia myös ylellisestä rantaelämästä. Dubain keskustasta kuusi kilometriä lounaaseen sijaitsevat Dubain emiraatin upeat kilometrien pituiset valkoiset hiekkarannat. Pitkältä rannikolta löytyvät muun muassa Jumeirahin, Sharjahin ja Fujarahin hiekkarannat.

Jumeirah hiekkaranta ja rantahotelli Dubai Yhdistyneet Arabiemiraatit
Jumeirahin hiekkarantaa ja rantahotelli
Dubai - Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Dubaissa on subtrooppinen kuiva ilmasto. Sateet ovat harvinaisia ja epäsäännöllisiä. Dubaissa sataa pääasiassa talvella noin viitenä päivänä vuodessa. Lämpötilat vaihtelevat alimmasta noin 10 asteesta korkeimpaan noin 48 asteeseen. Keskimääräinen päivittäinen korkein lämpötila on tammikuussa noin 23 astetta ja heinäkuussa noin 39 astetta.

Dubai sää tällä hetkellä
ja lähipäivien sääennuste


Yhdistyneet arabiemiirikunnat sää - keskimääräiset lämpötilat
Dubai sää
keskimääräiset lämpötilat

Arabialaisessa keittiössä näkyy vahvasti maan pääuskonto islam. Uskonnon vaikutus ruoanlaittoon on kuitenkin eri alueilla erilainen, samoin käytettävissä olevien raaka-aineiden valikoima. Arabiemiirikunnat ovat omaksuneet useimmat ruokansa ympäröiviltä mailta kuten Iranilta, Saudi-Arabialta ja Omanilta. Emiraattien perinteinen ruoka on aina ollut riisi, kala ja liha. Liharuuista suosituimpia ovat lammas ja karitsa, mutta myös vuohen- ja naudanlihaa syödään. Muslimit eivät saa syödä sianlihaa, joten se ei kuulu paikallisten ravintoloiden ruokalistoille. Hotelleissa tarjotaan kuitenkin säännöllisesti aamiaisella sianlihasta tehtyjä makkaroita ja pekonia. Virvoitusjuomina käytetään kahvia ja teetä, johon sekoitetaan kardemummaa, sahramia tai minttua. Alkujaan Arabian niemimaan asukkaiden perusruokavalio koostui vain muutamasta raaka-aineesta eli lähinnä vehnästä, ohrasta, riisistä, taateleista ja lihasta. Myöhemmin karavaanit ja purjehtivat kauppamiehet vaihtoivat vaikutteita muiden kansojen kanssa ja nykyisin monet ruokalajit kuten esimerkiksi baklava, kuskus, kebab ja meze-palat tunnetaan myös kaikkialla Välimeren ympäristössä.

yhdistyneiden arabiemiraattien keittiö meze-lautanen ruoka dubai
Suuri meze-lautanen - Arabiemiirikunnat

Dubai on eksoottinen lomakohde etenkin kaikille rantaelämästä, luksuksesta ja shoppailusta pitäville. Suurkaupungissa on kymmenittäin hyviä ostoskeskuksia kuten Mall of the Emirates, Ibn Battuta, Burjuman ja Mercato Mall. Hintataso on suunnilleen sama kuin Suomessa. Dubaissa on myös Persianlahden vilkkain yöelämä. Yökerhot ja diskot sijaitsevat pääsääntöisesti hotellien yhteydessä. Dubaissa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Suurkaupungissa voi muun muassa ratsastaa, hiekkahiihtää, käydä jeeppisafarilla, harrastaa sukeltamista ja lainelautailua. Dubaissa on myös yksi maailman nykyaikaisimmista vesipuistoista ja neljä tasokasta 18-reikäistä golfkenttää. Dubaissa on edullisinta, helpointa ja ehkä myös nopeinta kulkea taksilla. Helsingistä lentää Dubaihin noin seitsemässä tunnissa. Ennen Arabiemiirikuntiin matkustamista on hyvä tarkistaa tarvittavat rokotukset lääkäriltä, terveyskeskuksesta tai Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilta. Dubaissa kello on kaksi tuntia enemmän kuin Suomessa (kesäaikana kello on Dubaissa tunnin enemmän kuin Suomessa).

Suomi
Dubai

DUBAI HOTELLIT JA ARABIEMIIRIKUNNAT MAJOITUS

Hotellit lennot matkat etusivu

Hotellit lennot matkat keskustelu

Hotellit lennot matkat tarjous

Matkakohteita

Agia Napa / Kypros

Alanya / Turkki

Albufeira / Algarve / Portugali

Alcudia / Mallorca / Espanja

Algarve / Portugali

Alghero / Sardinia / Italia

Alicante / Costa Blanca / Espanja

Azorit / Portugali

Bad Gastein / Alpit / Itävalta

Boa Vista / Kap Verde

Branco / Kap Verde

Brava / Kap Verde

Cabrera / Mallorca / Espanja

Chamonix / Alpit / Ranska

Chinijon saaristomeri / Kanariansaaret / Espanja

Cima / Kap Verde

Comino / Malta

Corvo / Azorit / Portugali

Desertassaaret / Madeira / Portugali

Djerba / Tunisia

Dubai / Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eilat / Israel

El Hierro / Kanariansaaret / Espanja

Faial / Azorit / Portugali

Flachau / Alpit / Itävalta

Flores / Azorit / Portugali

Fogo / Kap Verde

Formentera / Mallorca / Espanja

Fuengirola / Costa del Sol / Espanja

Fuerteventura / Kanariansaaret / Espanja

Gardajärvi / Italia

Gozo / Malta

Graciosa / Azorit / Portugali

Gran Canaria / Kanariansaaret / Espanja

Grande / Kap Verde

Hania / Kreeta / Kreikka

Havanna / Karibian saaret / Kuuba

Helsinki / Suomi

Hurghada / Egypti

Ixia / Rodos / Kreikka

Ibiza / Mallorca / Espanja

Kanariansaaret / Espanja

Kap Verde / Kap Verden tasavalta

Kreeta / Kreikka

Kultahietikko / Bulgaria

Kööpenhamina / Tanska

La Gomera / Kanariansaaret / Espanja

La Palma / Kanariansaaret / Espanja

Lanzarote / Kanariansaaret / Espanja

Larnaka / Kypros

Lontoo / Englanti

Madeira / Portugali

Maio / Kap Verde

Malaga / Costa del Sol / Espanja

Mallorca / Espanja

Malta / Maltan tasavalta

Menorca / Mallorca / Espanja

Monte Gordo / Algarve / Portugali

Nabq Bay / Sharm el Sheikh / Egypti

New York / Yhdysvallat / USA

Obertauern / Alpit / Itävalta

Oslo / Norja

Pariisi / Ranska

Phuket / Thaimaa

Pico / Azorit / Portugali

Pietari / Venäjä

Porto Santo / Madeira / Portugali

Praha / Tsekki

Raso / Kap Verde

Reykjavik / Islanti

Rodos / Kreikka

Saalbach-Hinterglemm / Itävalta

Sal / Kap Verde

Santa Luzia / Kap Verde

Santa Maria / Azorit / Portugali

Santiago / Kap Verde

Santo Antão / Kap Verde

São Jorge / Azorit / Portugali

São Miguel / Azorit / Portugali

São Nicolau / Kap Verde

São Tiaco / Kap Verde

São Vicente / Kap Verde

Sardinia / Italia

Schladming / Alpit / Itävalta

Selvegenssaaret / Madeira / Portugali

Seychellit / Seychellien tasavalta

Sharjah / Arabiemiraatit

Sharm el Sheikh / Egypti

Sousse / Tunisia

Sunny Beach / Bulgaria

Tallinna / Viro

Teneriffa / Kanariansaaret / Espanja

Terceira / Azorit / Portugali

Torremolinos / Costa del Sol / Espanja

Torrevieja / Costa Blanca / Espanja

Tukholma / Ruotsi

Varadero / Karibian saaret / Kuuba

Victoria / Seychellit

Zakynthos / Kreikka

Tulli

Matkarokotukset

Matkaoppaat

Lehti tai kirja matkalukemiseksi?

Halvat hotellit lennot ja matkat

Hotellit lennot matkat

Matkakohteita

Agia Napa / Kypros

Alanya / Turkki

Albufeira / Algarve / Portugali

Alcudia / Mallorca / Espanja

Algarve / Portugali

Alghero / Sardinia / Italia

Alicante / Costa Blanca / Espanja

Azorit / Portugali

Bad Gastein / Alpit / Itävalta

Boa Vista / Kap Verde

Branco / Kap Verde

Brava / Kap Verde

Cabrera / Mallorca / Espanja

Chamonix / Alpit / Ranska

Chinijon saaristomeri / Kanariansaaret / Espanja

Cima / Kap Verde

Comino / Malta

Corvo / Azorit / Portugali

Desertassaaret / Madeira / Portugali

Djerba / Tunisia

Dubai / Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eilat / Israel

El Hierro / Kanariansaaret / Espanja

Faial / Azorit / Portugali

Flachau / Alpit / Itävalta

Flores / Azorit / Portugali

Fogo / Kap Verde

Formentera / Mallorca / Espanja

Fuengirola / Costa del Sol / Espanja

Fuerteventura / Kanariansaaret / Espanja

Gardajärvi / Italia

Gozo / Malta

Graciosa / Azorit / Portugali

Gran Canaria / Kanariansaaret / Espanja

Grande / Kap Verde

Hania / Kreeta / Kreikka

Havanna / Karibian saaret / Kuuba

Helsinki / Suomi

Hurghada / Egypti

Ixia / Rodos / Kreikka

Ibiza / Mallorca / Espanja

Kanariansaaret / Espanja

Kap Verde / Kap Verden tasavalta

Kreeta / Kreikka

Kultahietikko / Bulgaria

Kööpenhamina / Tanska

La Gomera / Kanariansaaret / Espanja

La Palma / Kanariansaaret / Espanja

Lanzarote / Kanariansaaret / Espanja

Larnaka / Kypros

Lontoo / Englanti

Madeira / Portugali

Maio / Kap Verde

Malaga / Costa del Sol / Espanja

Mallorca / Espanja

Malta / Maltan tasavalta

Menorca / Mallorca / Espanja

Monte Gordo / Algarve / Portugali

Nabq Bay / Sharm el Sheikh / Egypti

New York / Yhdysvallat / USA

Obertauern / Alpit / Itävalta

Oslo / Norja

Pariisi / Ranska

Phuket / Thaimaa

Pico / Azorit / Portugali

Pietari / Venäjä

Porto Santo / Madeira / Portugali

Praha / Tsekki

Raso / Kap Verde

Reykjavik / Islanti

Rodos / Kreikka

Saalbach-Hinterglemm / Itävalta

Sal / Kap Verde

Santa Luzia / Kap Verde

Santa Maria / Azorit / Portugali

Santiago / Kap Verde

Santo Antão / Kap Verde

São Jorge / Azorit / Portugali

São Miguel / Azorit / Portugali

São Nicolau / Kap Verde

São Tiaco / Kap Verde

São Vicente / Kap Verde

Sardinia / Italia

Schladming / Alpit / Itävalta

Selvegenssaaret / Madeira / Portugali

Seychellit / Seychellien tasavalta

Sharjah / Arabiemiraatit

Sharm el Sheikh / Egypti

Sousse / Tunisia

Sunny Beach / Bulgaria

Tallinna / Viro

Teneriffa / Kanariansaaret / Espanja

Terceira / Azorit / Portugali

Torremolinos / Costa del Sol / Espanja

Torrevieja / Costa Blanca / Espanja

Tukholma / Ruotsi

Varadero / Karibian saaret / Kuuba

Victoria / Seychellit

Zakynthos / Kreikka

Halvat hotellit lennot ja matkat

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA

Matkailuaiheisia sivustoja, majoitusta ja online matkatoimistoja

Lomalle helposti ja edullisesti - varaa matka heti

Lisää Dubai kuvia ja Arabiemiirikunnat matkakertomuksia:

Dubai kuvia, matkakokemuksia ja videoita - Pexels
Kuvia Dubaista - Unsplash
Dubai kuvia - Google

Lähteet ja kuvat: Omat reissut / Wikipedia / Public Domain.

DUBAI HOTELLIT DUBAI LENNOT ARABIEMIIRIKUNNAT MATKAT

DUBAI TIETOA JA KUVIA

Dubai. Tutustu ja ihastu Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Dubaihin!

HotellitLennotMatkat.fi palveluun on kerätty Dubai tietoa ja Yhdistyneet Arabiemiirikunnat kuvia.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!


GOOGLE TÄSMÄHAKU

Tulli

Matkarokotukset

Linkkejä

Matkaoppaat

Matkalukemista

Hotellit lennot matkat keskustelu

Kauneustrendit

Matkatarjouksia

Matkatoimistoja

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.

Lisää tämä sivu suosikkeihisi. (CTRL+D)