HELSINKI - SUOMI - HOTELLIT LENNOT MATKAT

HELSINKI SUOMI MATKATIETOA JA LOMAKUVIA

HELSINKI - HOTELLITLENNOTMATKAT.FI

HUOM! Matkakohteita, tietoa, kuvia ja tarjouksia on runsaasti, joten koko sivun latautuminen saattaa kestää parikymmentä sekuntia tavallista pidempään ... hyvää kannattaa odottaa ...

Matkatarjouksia

Hotellitarjouksia

Lentotarjouksia

Matkatoimistoja

HELSINKI

kuva Suomi Helsinki suurkirkko loma matka
Helsinki - Suomi

Helsinki (lempinimet Hesa ja Stadi) on Suomen pääkaupunki sekä maan hallinnollinen, liike-elämän ja kulttuurin keskus. Helsinki sijaitsee Uudenmaan maakunnassa Suomenlahden rannalla. Helsingin kaupungin asukasluku on noin 590 000 ja se on väkiluvultaan selvästi Suomen suurin kaupunki ja kunta. Helsinki on myös Uudenmaan maakunnan ja pääkaupunkiseudun keskus. Pääkaupunkiseudun muodostavat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Pääkaupunkiseudulla asuu hieman yli miljoona ihmistä. Koko Helsingin seudun alueella asuu noin 1,3 miljoonaa ihmistä. Helsingin kokonaispinta-ala merialueineen on noin 716 km².

Suomen Helsinki on kaunis merenrantakaupunki
Helsinki on kaunis merenrantakaupunki

Helsingissä voi ihailla kaupungin kaunista arkkitehtuuria. Helsingin arkkitehtuurissa huomattavimmat tyylisuunnat ovat uusklassismi, jugend ja funktionalismi. Helsingin kantakaupungin vanhin säilynyt rakennus on vuonna 1757 rakennettu Sederholmin talo, joka sijaitsee Senaatintorin ja Katariinankadun risteyksessä. Helsingin ydinkeskustan merkittävin puisto on Esplanadin puisto ja huomattavin ostos- ja liikekatu on Aleksanterinkatu. Helsingistä on matkaa Suomen entiseen pääkaupunkiin Turkuun noin 165 kilometriä, Suomen kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin Tampereelle noin 180 kilometriä ja Pohjois-Suomessa sijaitsevaan Ouluun noin 600 kilometriä. Helsingin keskustasta 18 kilometriä pohjoiseen sijaitsee Helsingin oma kansainvälinen Helsinki-Vantaan lentokenttä.

kartta Suomi Helsinki sijainti
Helsinki - Suomi - sijainti

Suomessa asuu noin 5,4 miljoonaa ihmistä. Suomen pinta-ala on 338 424 km². Suomen pituus pohjoisesta etelään (Hanko-Utsjoki) on 1157 kilometriä ja leveys idästä länteen (levein kohta Närpiö-Ilomantsi) on 542 kilometriä. Suomen korkein kohta on 1324 metriä korkea Halti-tunturi Enontekiöllä Lapissa. Suomen valtiomuoto on perustuslaillinen tasavalta. Valtion päämies on tasavallan presidentti Tarja Halonen ja tasavallan pääministeri on Mari Kiviniemi. Suomen perustuslain mukaan maan kansalliskielet ovat suomi ja ruotsi. Suomessa on kaksi kansankirkkoa. Evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluu noin 80 prosenttia väestöstä ja ortodoksiseen kirkkoon noin prosentti väestöstä. Suomen virallinen valuutta on euro.

Helsingin vaakuna Suomen lippu
Helsingin vaakuna Suomen lippu

Kuningas Kustaa Vaasa perusti Helsingin Vantaanjoen suulla sijaitsevan Helsinginkosken rannalle Forsbyn eli Koskelan keskiaikaisen kylän paikalle vuonna 1550. Uuden kaupungin oli tarkoitus kilpailla Suomenlahden vastarannalla sijaitsevan Tallinnan kanssa Venäjän kaupasta. Helsinki siirrettiin kuitenkin vuonna 1640 Vironniemelle, jolla nykyisin sijaitsee muun muassa Helsingin ydinkeskustaan lukeutuva Senaatintori. Helsinki oli pitkään melko vähäpätöinen kaupunki, mutta sen merkitys kasvoi voimakkaasti, kun Suomenlinna rakennettiin vuodesta 1748 alkaen sen edustalle. Helsingistä tuli Suomen suuriruhtinaskunnan pääkaupunki vuonna 1812 ja itsenäisen Suomen pääkaupunki vuonna 1917.

vanha kuva Suomi Helsinki 1800-luvulla
Helsinki 1800-luvulla

Helsingissä on kaikkiaan 317 saarta. Helsingin merkittävimpiä nähtävyyksiä on Helsingin edustalla olevalla saarella sijaitseva Suomenlinnan merilinnake, jonka rakennustyöt aloitettiin vuonna 1748. Suomenlinna on kylämäinen kaupunginosa, jossa asuu pysyvästi noin 800 helsinkiläistä. Suomenlinnan maapinta-ala on 210 hehtaaria. Se muodostuu kahdeksasta saaresta, joista Kustaanmiekka, Susisaari, Iso Mustasaari, Pikku-Mustasaari ja Länsi-Mustasaari ovat joko sillan tai maakannaksen ansiosta yhteydessä toisiinsa. Suomenlinnan merilinnake on merkitty UNESCOn maailmanperintöluetteloon ja se on vahva osa Helsingin identiteettiä. Suomenlinna tunnettiin vuoteen 1918 asti ruotsinkielisen nimensä Sveaborg mukaan Viaporina. Saarella on kävijöitä vuosittain satoja tuhansia. Suomenlinnassa sijaitsee runsaasti erilaisia kahviloita ja ravintoloita. Siellä järjestetään myös useita konsertteja ja kulttuuritapahtumia kuten muun muassa Viapori Jazz.

Suomenlinna Helsinki Suomi
Suomenlinna - Helsinki - Suomi

Toinen merkittävä saarikohde Helsingissä on Seurasaaren virkistysalue ja ulkoilmamuseo. Seurasaari on idyllinen museosaari aivan Helsingin kantakaupungin länsilaidalla. Sen mukaan on saanut nimensä myös sitä ympäröivä vesialue Seurasaarenselkä. Seurasaaren pinta-ala on noin 46 hehtaaria. Museon kokoelmiin kuuluu nykyisin yli kolmekymmentä rakennuskokonaisuutta ja 87 erillistä rakennusta 1600-luvulta aina 1800-luvulle. Museon vanhin rakennus on vuonna 1686 rakennettu puinen Karunan vanha kirkko Varsinais-Suomesta. Seurasaaren täydellisimpiä museopihapiirejä ovat Niemelän torppa Konginkankaalta ja Antin umpipihatalo Säkylästä. Säätyläisrakennuksia ovat Kahiluodon kartano Varsinais-Suomen Taivassalosta ja Iisalmen pappila. Merkittäviä kohteita ovat myös kainuulainen talo Halla Hyrynsalmelta, Pertinotsa Raja-Karjalasta ja savolainen Selkämä Pieksämäeltä. Pohjalaisia taloja edustavat Kurssi Kuortaneelta ja Ivars Närpiöstä.

Antin maatila Helsingissä Seurasaaren ulkoilmamuseossa Suomi
Antin maatila - Seurasaaren ulkoilmamuseo
Helsinki - Suomi

Helsingin keskustassa voi ihailla suomalaista arkkitehtuuria etenkin Mannerheimin tien monissa merkittävissä rakennuksissa kuten Eduskuntatalossa, Finlandia-talossa, Kansallismuseossa ja nykytaiteen museossa Kiasmassa. Suomen Eduskuntatalo sijaitsee Helsingin keskustassa Etu-Töölön kaupunginosassa Arkadianmäellä. Eduskuntatalo valmistui vuonna 1931 ja sen suunnitteli Johan Sigfrid Sirén. Eduskuntatalon päärakennus on 25 metriä korkea ja siinä on viisi maanpäällistä kerrosta. Finlandia-talo on Töölönlahden rannalla sijaitseva helsinkiläinen kongressi- ja tapahtumakeskus. Finlandia-talo on arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema ja se valmistui vuonna 1971.

valokuva Eduskuntatalo Helsinki Suomi
Eduskuntatalo - Helsinki - Suomi

Mannerheimintien varrella sijaitseva Kansallismuseo esittelee Suomen historiaa kivikaudelta aina 2000-luvulle asti. Kansallismuseon suunnitteli arkkitehtikolmikko Herman Gesellius, Armas Lindgren ja Eliel Saarinen. Kansallismuseon ulkoasu on kansallisromanttisesti Suomen keskiaikaisia linnoja mukaileva. Sisältä museo edustaa lähinnä jugendtyyliä. Mannerheimin tieltä löytyy myös vuonna 1999 avattu nykytaiteen museo Kiasma. Kiasman edustalla on näyttävä marsalkka Mannerheimin patsas. Kolmas merkittävä museo Helsingissä on Rautatientorin laidalla sijaitseva vuonna 1887 rakennettu valtion taidemuseo Ateneum.

valokuva Suomen kansallismuseo
Suomen kansallismuseo - Helsinki - Suomi

Helsingin kirkoista suosituimpia ovat osittain maanalainen Temppeliaukion kirkko Töölössä, ortodoksinen Uspenskin katedraali sekä Helsingin tuomiokirkko, joka hallitsee empiretyylistä Senaatintoria. Temppeliaukion kirkko on kävijämääränsä perusteella Suomen suosituin arkkitehtuurinähtävyys. Siellä käy vuosittain yhteensä yli puoli miljoonaa henkilöä kaikkialta maailmasta. Kaikkiaan salissa saa samanaikaisesti olla enintään 940 henkilöä. Temppeliaukion kirkko on ollut vuodesta 2004 lähtien suojeltu rakennus.

Temppeliaukion kirkko Helsinki Suomi
Temppeliaukion kirkko - Helsinki - Suomi

Helsinki on hyvä matkakohde myös lapsiperheille. Lapsille mieluisia nähtävyyksiä Helsingissä ovat etenkin Korkeasaaren eläintarha ja Linnanmäen huvipuisto. Korkeasaaren eläintarha sijaitsee Helsingin edustalla olevalla kallioisella 22 hehtaarin saarella Kruunuvuorenselän pohjoisosassa. Eläintarha on eläinmaantieteellisesti jaettu kolmeen kokonaisuuteen Amazoniaan, Africasiaan ja Borealiaan. Korkeasaaresta löytyy noin parisataa eläinlajia ja noin tuhat kasvilajia. Toinen lapsiperheen suosikki Helsingissä on Linnanmäen huvipuisto, joka sijaitsee Alppiharjun kaupunginosan korkeimmalla kalliolla. Huvipuisto avattiin vuonna 1950 ja sen omistaa Lasten Päivän Säätiö. Linnanmäellä on yli 40 erilaista suurta ja pientä huvipuistolaitetta. Huvipuistossa vierailee vuosittain yli miljoona kävijää. Linnanmäen huvipuisto täytti 60 vuotta kesällä 2010.

Linnanmäen huvipuisto Helsinki Suomi lomakuva
Linnanmäen huvipuisto - Helsinki - Suomi

Helsingin keskustaan voi tehdä kätevän pikakatsauksen ajamalla raitiovaunulla linjan 3T, joka ajaa kahdeksikkoreittiä. Myös Töölössä sijaitsevan Olympiastadionin 72 metriä korkeasta tornista saa mukavan yleiskatsauksen Helsinkiin. Kulttuurinähtävyyksien katselun lomassa kannattaa myös shoppailla Helsingin monissa suurissa ostoskeskuksissa ja pienemmissä erikoisliikkeissä. Helsingin ja Pohjoismaiden suurin ostoskeskus on Kauppakeskus Itäkeskus, johon pääsee kätevästi keskustasta metrolla. Toinen merkittävä ostoskeskus Helsingissä metroreitin varrella on ydinkeskustassa sijaitseva viisi kerroksinen Kampin keskus, joka sisältää useiden kauppojen lisäksi myös ruokapaikkoja ja keilahallin. Kattavan kulttuurikierroksen ja shoppailun jälkeen on ihana vielä virkistäytyä kaikkina vuodenaikoina vaikkapa viherretkellä eksoottisten kasvien talvipuutarhassa. Helsingin talvipuutarhassa on yli 200 erilaista kasvia aina palmuista ja kaktuksista vanhan ajan huonekasveihin. Puutarhan vanhimmat kasvit ovat yli satavuotiaat kameliapuut.

Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Itäkeskus Helsinki Suomi
Pohjoismaiden suurin kauppakeskus - Itäkeskus
Helsinki - Suomi

Helsingissä vallitsee meri-ilmaston ja mannerilmaston välimaastossa oleva väli-ilmasto. Helsingissä talvet ovat suomalaisittain melko leutoja ja kesät lämpimiä. Tuuli tekee kuitenkin rannikkokaupungin ilman monin ajoin paljon kylmemmän tuntuiseksi kuin sisämaassa. Merelle aikovan kannattaa aina varautua myös merituuleen. Vuoden keskilämpötila on Helsingissä 7,6 °C. Kylmin kuukausi on maaliskuu ja lämpimin kuukausi on heinäkuu. Kesän helteillä lämpötila voi joskus nousta jopa 30 asteeseen.

Suomi Helsinki sää tällä hetkellä
ja lähipäivien sääennuste


Suomi Helsinki sää - keskimääräiset lämpötilat
Suomi Helsinki sää
keskimääräiset lämpötilat

Suomalainen keittiö on perinteisesti saanut paljon vaikutteita Ruotsista, mutta varsinkin Itä-Suomessa vaikutteita on tullut myös venäläisestä keittiöstä. Suomessa on kylmän ilmaston ja harvalukuisen yläluokan vuoksi laitettu perinteisesti arkista, mutta hyvin energiapitoista ruokaa pääasiassa yli talven säilyvistä aineksista kuten juureksista ja kaalista. Mausteita on entisaikaan käytetty hyvin maltillisesti. Suomen perinteisiä kansallisia ruokaerikoisuuksia ovat etenkin leipäjuusto, lakka, poronliha eri muodoissa, graavikala, puolukka, karpalo, riistalinnut, metsäsienet sekä hirven ja karhun liha. Näitä raaka-aineita höystetään erilaisilla yrteillä sekä Suomen luonnosta saatavilla raaka-aineilla kuten katajanmarjoilla ja kuusenkerkillä.

suomalainen ruoka keittiö suomalaista leipäjuustoa ja lakkahilloa
Suomalaista leipäjuustoa ja lakkahilloa

Suomalaisessa keittiössä voidaan erottaa myös monia alueellisia ruokaerikoisuuksia. Lappiin kuuluvat etenkin poronliha, riista, lakat sekä leipäjuusto. Pohjois-Savoon kuuluvat kukot ja umpinaiset leivonnaiset, joista tunnetuin muoto on kalakukko. Etelä-Pohjanmaan herkkuja ovat piimävelli ja monet muut piimäruoat kuten piimälimppu. Itä-Suomen herkkuja ovat monet leivät. Karjalan ruokaperinteeseen kuuluvat monet piirakat, kuten karjalanpiirakka, sultsina ja perunapiirakka sekä karjalanpaisti. Etelä-Suomen erikoisuuksia ovat muun muassa ruisleipä, mämmi, sienet, marjat, suomalainen naudanliha sekä kalaruoat. Kymenlaakson alueellinen erikoisuus on imelletty perunalaatikko.

perinteinen suomalainen karjalanpiirakka suomalainen ruoka keittiö
Perinteinen suomalainen karjalanpiirakka

Helsinki on hyvä matkakohde etenkin kaikille kulttuurista ja kauniista luonnosta pitäville. Kaupunki tarjoaa matkailijoille monipuolisesti paljon erilaista nähtävää ja koettavaa. Suurin osa Helsingin nähtävyyksistä sijaitsee keskustan alueella, joten niihin voi tutustua helposti kävellen, pyöräillen tai raitiovaunulla. Helsingin tunnetuimpia kulttuuritapahtumia kesällä ovat etenkin Helsingin Juhlaviikot ja Tuska-festivaali. Helsingin Juhlaviikot esittelee useamman viikon ajan musiikkia, teatteria, taidenäyttelyitä ja performansseja eri puolilla kaupunkia. Tuska-festivaali taas on metallimusiikin suurin tapahtuma Pohjoismaissa. Helsingin ulkopuolelta parikymmentä kilometriä pohjoiseen löytyy myös hyviä käyntikohteita kuten Vantaalla koko perheen tiedekeskus Heureka ja Espoossa pohjoismaiden suurin vesipuisto Serena. Heureka sijaitsee aivan Vantaan Tikkurilan juna-aseman vieressä, joten sinne pääsee kätevästi myös junalla. Helsingistä lentää Tukholmaan noin tunnissa ja Tallinnaan noin puolessa tunnissa. Helsingistä on myös päivittäiset lauttayhteydet Maarianhaminaan, Tukholmaan ja Tallinnaan sekä Silja Linella että Viking Linella.

Suomi

HELSINKI HOTELLIT JA MAJOITUS

Hotellit lennot matkat etusivu

Hotellit lennot matkat keskustelu

Hotellit lennot matkat tarjous

Matkakohteita

Agia Napa / Kypros

Alanya / Turkki

Albufeira / Algarve / Portugali

Alcudia / Mallorca / Espanja

Algarve / Portugali

Alghero / Sardinia / Italia

Alicante / Costa Blanca / Espanja

Azorit / Portugali

Bad Gastein / Alpit / Itävalta

Boa Vista / Kap Verde

Branco / Kap Verde

Brava / Kap Verde

Cabrera / Mallorca / Espanja

Chamonix / Alpit / Ranska

Chinijon saaristomeri / Kanariansaaret / Espanja

Cima / Kap Verde

Comino / Malta

Corvo / Azorit / Portugali

Desertassaaret / Madeira / Portugali

Djerba / Tunisia

Dubai / Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eilat / Israel

El Hierro / Kanariansaaret / Espanja

Faial / Azorit / Portugali

Flachau / Alpit / Itävalta

Flores / Azorit / Portugali

Fogo / Kap Verde

Formentera / Mallorca / Espanja

Fuengirola / Costa del Sol / Espanja

Fuerteventura / Kanariansaaret / Espanja

Gardajärvi / Italia

Gozo / Malta

Graciosa / Azorit / Portugali

Gran Canaria / Kanariansaaret / Espanja

Grande / Kap Verde

Hania / Kreeta / Kreikka

Havanna / Karibian saaret / Kuuba

Helsinki / Suomi

Hurghada / Egypti

Ixia / Rodos / Kreikka

Ibiza / Mallorca / Espanja

Kanariansaaret / Espanja

Kap Verde / Kap Verden tasavalta

Kreeta / Kreikka

Kultahietikko / Bulgaria

Kööpenhamina / Tanska

La Gomera / Kanariansaaret / Espanja

La Palma / Kanariansaaret / Espanja

Lanzarote / Kanariansaaret / Espanja

Larnaka / Kypros

Lontoo / Englanti

Madeira / Portugali

Maio / Kap Verde

Malaga / Costa del Sol / Espanja

Mallorca / Espanja

Malta / Maltan tasavalta

Menorca / Mallorca / Espanja

Monte Gordo / Algarve / Portugali

Nabq Bay / Sharm el Sheikh / Egypti

New York / Yhdysvallat / USA

Obertauern / Alpit / Itävalta

Oslo / Norja

Pariisi / Ranska

Phuket / Thaimaa

Pico / Azorit / Portugali

Pietari / Venäjä

Porto Santo / Madeira / Portugali

Praha / Tsekki

Raso / Kap Verde

Reykjavik / Islanti

Rodos / Kreikka

Saalbach-Hinterglemm / Itävalta

Sal / Kap Verde

Santa Luzia / Kap Verde

Santa Maria / Azorit / Portugali

Santiago / Kap Verde

Santo Antão / Kap Verde

São Jorge / Azorit / Portugali

São Miguel / Azorit / Portugali

São Nicolau / Kap Verde

São Tiaco / Kap Verde

São Vicente / Kap Verde

Sardinia / Italia

Schladming / Alpit / Itävalta

Selvegenssaaret / Madeira / Portugali

Seychellit / Seychellien tasavalta

Sharjah / Arabiemiraatit

Sharm el Sheikh / Egypti

Sousse / Tunisia

Sunny Beach / Bulgaria

Tallinna / Viro

Teneriffa / Kanariansaaret / Espanja

Terceira / Azorit / Portugali

Torremolinos / Costa del Sol / Espanja

Torrevieja / Costa Blanca / Espanja

Tukholma / Ruotsi

Varadero / Karibian saaret / Kuuba

Victoria / Seychellit

Zakynthos / Kreikka

Tulli

Matkarokotukset

Matkaoppaat

Lehti tai kirja matkalukemiseksi?

Halvat hotellit lennot ja matkat

Hotellit lennot matkat

Matkakohteita

Agia Napa / Kypros

Alanya / Turkki

Albufeira / Algarve / Portugali

Alcudia / Mallorca / Espanja

Algarve / Portugali

Alghero / Sardinia / Italia

Alicante / Costa Blanca / Espanja

Azorit / Portugali

Bad Gastein / Alpit / Itävalta

Boa Vista / Kap Verde

Branco / Kap Verde

Brava / Kap Verde

Cabrera / Mallorca / Espanja

Chamonix / Alpit / Ranska

Chinijon saaristomeri / Kanariansaaret / Espanja

Cima / Kap Verde

Comino / Malta

Corvo / Azorit / Portugali

Desertassaaret / Madeira / Portugali

Djerba / Tunisia

Dubai / Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eilat / Israel

El Hierro / Kanariansaaret / Espanja

Faial / Azorit / Portugali

Flachau / Alpit / Itävalta

Flores / Azorit / Portugali

Fogo / Kap Verde

Formentera / Mallorca / Espanja

Fuengirola / Costa del Sol / Espanja

Fuerteventura / Kanariansaaret / Espanja

Gardajärvi / Italia

Gozo / Malta

Graciosa / Azorit / Portugali

Gran Canaria / Kanariansaaret / Espanja

Grande / Kap Verde

Hania / Kreeta / Kreikka

Havanna / Karibian saaret / Kuuba

Helsinki / Suomi

Hurghada / Egypti

Ixia / Rodos / Kreikka

Ibiza / Mallorca / Espanja

Kanariansaaret / Espanja

Kap Verde / Kap Verden tasavalta

Kreeta / Kreikka

Kultahietikko / Bulgaria

Kööpenhamina / Tanska

La Gomera / Kanariansaaret / Espanja

La Palma / Kanariansaaret / Espanja

Lanzarote / Kanariansaaret / Espanja

Larnaka / Kypros

Lontoo / Englanti

Madeira / Portugali

Maio / Kap Verde

Malaga / Costa del Sol / Espanja

Mallorca / Espanja

Malta / Maltan tasavalta

Menorca / Mallorca / Espanja

Monte Gordo / Algarve / Portugali

Nabq Bay / Sharm el Sheikh / Egypti

New York / Yhdysvallat / USA

Obertauern / Alpit / Itävalta

Oslo / Norja

Pariisi / Ranska

Phuket / Thaimaa

Pico / Azorit / Portugali

Pietari / Venäjä

Porto Santo / Madeira / Portugali

Praha / Tsekki

Raso / Kap Verde

Reykjavik / Islanti

Rodos / Kreikka

Saalbach-Hinterglemm / Itävalta

Sal / Kap Verde

Santa Luzia / Kap Verde

Santa Maria / Azorit / Portugali

Santiago / Kap Verde

Santo Antão / Kap Verde

São Jorge / Azorit / Portugali

São Miguel / Azorit / Portugali

São Nicolau / Kap Verde

São Tiaco / Kap Verde

São Vicente / Kap Verde

Sardinia / Italia

Schladming / Alpit / Itävalta

Selvegenssaaret / Madeira / Portugali

Seychellit / Seychellien tasavalta

Sharjah / Arabiemiraatit

Sharm el Sheikh / Egypti

Sousse / Tunisia

Sunny Beach / Bulgaria

Tallinna / Viro

Teneriffa / Kanariansaaret / Espanja

Terceira / Azorit / Portugali

Torremolinos / Costa del Sol / Espanja

Torrevieja / Costa Blanca / Espanja

Tukholma / Ruotsi

Varadero / Karibian saaret / Kuuba

Victoria / Seychellit

Zakynthos / Kreikka

Halvat hotellit lennot ja matkat

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA

Matkailuaiheisia sivustoja, majoitusta ja online matkatoimistoja

Lomalle helposti ja edullisesti - varaa matka heti

Lisää Helsinki kuvia ja Helsinki matkakertomuksia:

Helsinki kuvia, matkakokemuksia ja videoita - Pexels
Kuvia Suomesta ja Helsingistä - Unsplash
Helsinki kuvia - Google

Lähteet ja kuvat: Omat reissut / Wikipedia / Public Domain.

HELSINKI HOTELLIT HELSINKI LENNOT HELSINKI MATKAT

HELSINKI TIETOA JA KUVIA

Helsinki. Tutustu ja ihastu Suomeen ja Helsinkiin!

HotellitLennotMatkat.fi palveluun on kerätty Helsinki tietoa ja Helsinki kuvia.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!


GOOGLE TÄSMÄHAKU

Tulli

Matkarokotukset

Linkkejä

Matkaoppaat

Matkalukemista

Hotellit lennot matkat keskustelu

Kauneustrendit

Matkatarjouksia

Matkatoimistoja

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.

Lisää tämä sivu suosikkeihisi. (CTRL+D)