SUNNY BEACH - HOTELLITLENNOTMATKAT.FI

SUNNY BEACH MATKATIETOA JA LOMAKUVIA

HUOM! Matkakohteita, tietoa, kuvia ja tarjouksia on runsaasti, joten koko sivun latautuminen saattaa kestää parikymmentä sekuntia tavallista pidempään ... hyvää kannattaa odottaa ...

Matkatarjouksia

Hotellitarjouksia

Lentotarjouksia

Matkatoimistoja

SUNNY BEACH

kuva Sunny Beach Bulgaria vesipuisto loma matka
Vesipuisto Sunny Beachillä Bulgariassa

Bulgaria on valtio Balkanilla Kaakkois-Euroopassa. Se sijaitsee Mustanmeren rannalla ja sen rajanaapureita ovat etelässä Kreikka ja Turkki, lännessä Serbia ja Makedonia sekä pohjoisessa Romania. Bulgarian asukasluku on noin 7 600 000 ja pinta-ala on 110 994 km². Bulgarian pääkaupunki on Sofia, jossa asuu noin 1 100 000 ihmistä. Bulgarian seuraavaksi suurimmat kaupungit ovat Plovdiv (noin 380 000 asukasta), Varna (noin 345 000 asukasta), Burgas (noin 300 000 asukasta) ja Ruse (noin 180 000 asukasta). Bulgarian vanhan museokaupungin Nessebarin asukasluku on noin 10 000 ja sen vieressä sijaitsevan Sunny Beachin noin 1500.

kartta Bulgaria sijainti
Bulgarian sijainti Euroopassa

Balkan on niemimaa ja geopoliittinen alue Euroopan kaakkoisosassa. Balkanin niemimaa on saanut nimensä Balkan-vuorista, jotka kulkevat läpi Bulgarian ja ulottuvat aina itäiseen Serbiaan asti. Balkanin niemimaan ulommaisina osina ovat Peloponnesoksen ja Traakian niemet. Balkanin niemimaahan kuuluvat valtiot ovat Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kreikka, Makedonia, Montenegro, Serbia ja Turkin Euroopan puoleinen osa. Kosovo on julistautunut itsenäiseksi Serbiasta, mutta vain osa maailman maista on tunnustanut irtautumisen. Myös Romanian, Kroatian ja Slovenian lasketaan joskus kuuluvan Balkanin maihin.

Balkanin niemimaahan kuuluvat valtiot kartta kuva
Balkanin niemimaahan kuuluvat valtiot

Bulgaria on jaettu 28 alueeseen. Kaikki alueet on nimetty pääkaupunkinsa mukaan ja pääkaupunki Sofia muodostaa oman alueensa. Bulgarian 28 aluetta ovat nimeltään Blagoevgrad, Burgas, Dobrich, Gabrovo, Haskovo, Kardzhali, Kyustendil, Lovech, Montana, Pazardzhik, Pernik, Pleven, Plovdiv, Razgrad, Rousse, Shumen, Silistra, Sliven, Smolyan, Sofia City, Sofia Province, Stara Zagora, Targovishte, Varna, Veliko Tarnovo, Vidin, Vratsa ja Yambol.

kartta Bulgarian suurimmat kaupungit
Bulgarian suurimmat kaupungit

Bulgarian valtiomuoto on tasavalta. Maan presidentti on nimeltään Georgi Parvanov ja pääministerinä toimii Boiko Borisov. Bulgarian väestöstä on bulgarialaisia 83,9 %, turkkilaisia 9,4 %, romaneita 4,7 % ja muita kuten makedonialaisia, armenialaisia ja tataareita on 2 %. Bulgarian kulttuuri on pääosin traakialaista ja slaavilaista, mutta siinä on myös Bysantin, Turkin ja Kreikan vaikutteita. Bulgarian pääuskonnot ovat Bulgarian ortodoksinen kirkko 82,6 % ja Islam 12,2 %. Ortodoksiuskonto näkyy Bulgarian monissa koreissa kirkoissa. Bulgarian virallinen kieli on bulgaria, joka on slaavilaiseen kieliryhmään kuuluva kieli. Bulgarian merkittävimmät luonnonvarat ovat kupari, lyijy, sinkki, kivihiili ja puu sekä tärkeimmät vientituotteet ovat koneet, maataloustuotteet ja tekstiilituotteet. Bulgaria on myös yksi maailman suurimmista viinintuottajamaista. Bulgarian rahayksikkö on leva. Yksi leva on noin 0,53 euroa.

Bulgarian lippu
Bulgarian lippu

Bulgarian ensimmäinen kuningaskunta syntyi jo 600-luvulla, kun Turkin sukuiset bolgaarit saapuivat Balkanille Volgan mutkan itäpuoliselta alueelta ja nykyisestä Ukrainasta sekä Venäjältä. Ensimmäisen maailmansodan aikoihin Bulgaria ja sen naapurivaltiot Turkki, Kreikka, Romania ja Serbia sotivat kahdessa suuressa Balkanin sodassa yhteydestään Aigeianmerelle. Toisen maailmansodan päättyessä Bulgaria julistettiin Bulgarian kansantasavallaksi. Bulgaria liittyi Euroopan unioniin vuoden 2007 alussa.

Bulgaria kirjoitettuna bulgarian kielellä
Bulgaria kirjoitettuna bulgarian kielellä

Bulgaria koostuu Traakian, Moesian ja Makedonian muinaisista alueista. Maan lounaisosa on vuoristoista ja siellä sijaitsee kaksi alppivuorijonoa Rila ja Pirin sekä kauempana idässä on matalammat ja laajemmat Rhodope-vuoret. Rilan vuorijonossa on Balkanin niemimaan korkein kohta Musala, joka kohoaa aina 2925 metriin. Yksi Balkanin vuoristoista kulkee maan poikki lännestä itään ja pohjoisessa aina kuuluisaan Ruusu Laaksoon (Rose Valley) asti. Kaakossa Mustanmeren rannikolla on matalampia kukkuloita ja tasankoa, jotka jatkuvat pohjoisessa Tonavaa pitkin. Siellä suurimman vuoren muodostaa Strandzha. Bulgarian koillisosassa Dobrudzhan alueella on muutamia vuoria ja kukkuloita.

Bulgarian vuoria ja jokia kartta
Bulgarian vuoria ja jokia

Bulgariassa on paljon järviä ja jokia. Rilan ja Pirin vuoristoalueilla on noin 260 jäätikköjärveä. Mustanmeren rannikolla on myös useita isoja järviä. Lisäksi Bulgariassa on yli 2200 patojärveä. Bulgariasta löytyy noin 540 jokea, joista useimmat ovat lyhyitä ja vähävetisiä. Monet joet virtaavat vuoristoisilla alueilla. Bulgarian pisin joki on Iskar, jolla on pituutta 368 kilometriä. Maan pohjoisrajalla kulkee Tonava. Bulgarian muita suuria jokia ovat etelässä Struma ja Maritsa.

kuva Sunny Beach Bulgarian kaunista arkkitehtuuria pienen joen rannalla
Bulgarian kaunista arkkitehtuuria pienen joen rannalla

Bulgarian eteläosassa Rhodopen-vuorilla on pystysuorien marmori kallioiden muodostama uskomattoman kaunis kanjoni Trigrad Gorge. Se sijaitsee noin kilometrin päässä Trigradin kylästä ja on yhteensä seitsemän kilometriä pitkä. Kanjoni sulkee sisäänsä Trigrad-joen, joka sukeltaa Paholaisen Kurkku -nimiseen luolaan ja tulee näyttävästi uudelleen esiin 530 metrin päässä. Myöhemmin joki yhtyy Byunovska-jokeen. Kanjonin läntinen seinämä nousee 300 metrin korkeuteen ja itäinen seinämä ulottuu jopa 350 metriin. Aluksi läntinen ja itäinen seinämä on 300 metrin päässä toisistaan, mutta pohjoisessa seinämien väli on enää noin 100 metriä.

kuva Trigrad Gorge -kanjoni Bulgariassa loma matka
Trigrad Gorge -kanjoni Bulgariassa

Bulgarian eläimistöön kuuluu muun muassa mufloni. Bulgarian havumetsävyöhykkeellä tavataan myös esimerkiksi karhua, sutta, metsoa, mäyrää, peuroja ja muita havumetsille tunnusomaisia eläinlajeja. Bulgarian pinta-alasta lähes 23 % suojellaan Euroopan unionin Natura 2000 -hankkeella.

kuva mufloni Bulgaria loma matka
Mufloni

Bulgarian suosituinta matkailualuetta on Mustanmeren rannikko. Mustanmeren rannikolta löytyy kaksi Itä-Euroopan suurinta rantalomakohdetta Sunny Beach ja Kultahietikko. Sunny Beach sijaitsee Balkan-vuorten tuntumassa Nessebarin museokaupungin vieressä. Sen rakentaminen aloitettiin 1950-luvulla ja siellä on vain vähän pysyvää asutusta. Sunny Beach sijaitsee noin 30 kilometriä Burgasin kaupungin pohjoispuolella ja 100 kilometrin päässä Varnan kaupungista. Sunny Beachillä on upea noin kahdeksan kilometriä pitkä ja 100-120 metriä leveä melko loivasti syvenevä hienohiekkainen ranta. Sunny Beachin ranta jatkuu vielä muutaman kilometrin Nessebarin museokaupungin puolella. Rantaa suojaavat hiekkadyynit, jotka ovat tyypillisiä Etelä-Bulgarian maisemalle. Sunny Beachillä on yli 120 hotellia ja sieltä löytyy ravintoloita, musiikkibaareja, pubeja, diskoja, yökerhoja, huvi- ja vesipuistoja. Sunny Beachille tulee turisteja paljon lähinnä Pohjoismaista, Venäjältä, Saksasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Irlannista ja Hollannista.

kuva Sunny Beach Bulgaria vesipuisto loma matka
Sunny Beach - Bulgaria

Bulgarian toinen suosittu rantalomakohde Kultahietikko sijaitsee lähellä Varnaa Mustanmeren rannalla. Kultahietikolla on hienohiekkainen, leveä, neljä kilometriä pitkä ja melko jyrkästi syvenevä ranta. Kultahietikolta 12 kilometrin päässä on toinen matalampi, hienohiekkainen, kuusi kilometriä pitkä Albenan lomakohteen ranta. Kultahietikon keskustan basaarialueelta löytyy iso uima-allasalue.

kuva Kultahietikko Bulgaria uimaranta hiekkaranta
Kultahietikko - Bulgaria

Bulgaria on saanut vaikutteita monista kulttuureista. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Nessebarin museokaupunki, joka sijaitsee Mustanmeren rannalla Burgasin alueella noin sata kilometriä Varnasta etelään. Nessebarin kaupunki on 9000 vuotta vanha ja sillä on rikas historia. Antiikinaikainen kaupungin osa sijaitsee niemellä, joka on yhdistetty mantereeseen keinotekoisella kannaksella. Nessebarissa on useita rakennustaiteellisesti hienoja keskiaikaisia kirkkoja. Muun muassa Pyhän Stefanoksen kirkossa on hyvin säilyneitä maalauksia 1500-luvulta. Nessebar on valittu Unescon maailmanperintölistalle vuonna 1983.

kuva Nessebarin museokaupunkia Bulgariassa Sunny Beach loma matka
Nessebarin museokaupunki - Sunny Beach Bulgaria

Bulgarian toinen suosittu nähtävyys Mustanmeren rannalla on Kultahietikon ja Albenan lähellä sijaitseva yli 2000 vuotta vanha Balchikin satamakaupunki. Balchikiä sanotaan myös Hopea-rivieraksi ja Valkoiseksi kaupungiksi, sillä kaupunki on rakennettu rantaan viettävään kalkkikivivuoren rinteeseen ja sitä ympäröivät kauniit kalkkikivimuodostelmat. Balchikin hienoin nähtävyys on romanttinen Balchik Palace, joka on rakennettu kesäpalatsiksi Romanian kuningatar Marialle. Sitä ympäröi kasvitieteellinen puutarha, jossa kasvaa yhteensä yli 3000 eri kasvilajia. Puutarhan yli 250 lajin kaktuskokoelma on yksi Euroopan merkittävimmistä.

kuva Sunny Beach Bulgaria Balchik Palace loma matka
Balchik Palace - Bulgaria

Bulgarian ilmasto on miellyttävän leuto. Talvet ovat kylmiä ja kosteita, kesät taas välimerellisen kuumia ja kuivia. Ilman kosteus on sopiva, usein yli 60 %. Kreikan rajalla sijaitsevissa kohti välimerta avautuvissa suojaisissa laaksoissa voi vallita lähes välimerenilmasto. Bulgariassa sadekuurot ovat yleensä voimakkaampia kuin Suomessa.

Bulgaria Nessebar Sunny Beach sää
tällä hetkellä ja lähipäivien sääennuste


Bulgaria Nessebar Burgas Sunny Beach sää - keskimääräiset lämpötilat
Bulgaria Sunny Beach sää - keskimääräiset lämpötilat

Bulgarialaisessa keittiössä yhdistyvät sekä eurooppalaiset että itämaiset vaikutteet. Monet Bulgarian kansallisruoista tulevat Balkanilta. Perinteisessä bulgarialaisessa ruoanvalmistuksessa käytetään etenkin juureksia, sisäelimiä, lihaa, kalaa, sieniä ja hedelmiä. Liharuoista tarjotaan lampaanlihaa ja kanaa. Myös maitotuotteet kuten jogurtti, lampaanjuusto, rahka ja fetajuusto ovat tärkeitä. Bulgarialaisen ruoan maustamiseen käytetään omassa maassa kasvavia mausteita kuten kynteliä, kuminaa, laakerinlehteä, persiljaa, tilliä ja oreganoa.

kuva Kuminan siemeniä mauste bulgaria ruoka
Kuminan siemeniä

Perinteinen bulgarialainen ateria koostuu jopa viidestä eri ruokalajista. Ateria aloitetaan tavallisesti salaatilla (esimerkiksi shopska-salaatti), sitten tarjotaan kylmä keitto (esimerkiksi tarator-keitto), keiton jälkeen on alkuruoka (esimerkiksi paneeratut aivot) ja sitten pääruoka (esimerkiksi rodopsko cheverme -lammas) sekä viimeiseksi nautitaan jälkiruoka (esimerkiksi baklavá-leivonnainen). Bulgarialaista pikaruokaa ovat ”kebapcheta” ja ”kjuftefa” (grillatut jauhelihapullat). Tarjolla on usein myös pientä purtavaa kuten keitettyjä maissintähkiä, pannukakkuja, tuoreita hedelmiä ja kebabeja. Bulgariassa voi juoda oman maan viiniä, olutta, brandyjä ja paikallista viinaa rakiaa. Suosittuja alkoholittomia vaihtoehtoja ovat vichy, raikkaat hedelmämehut ja -nektarit.

Hunajainen baklavá-voitaikinaleivonnainen - bulgarialainen ruoka
Bulgarialainen jälkiruoka
Hunajainen baklavá-voitaikinaleivos

Bulgariassa on kohtuullinen hintataso. Esimerkiksi ravintolassa syöminen ja bussilla sekä taksilla matkustaminen on monin paikoin edullisempaa kuin Suomessa. Hotellien taso Bulgariassa saattaa kuitenkin olla vaatimattomampi kuin Välimeren lomakohteissa. Bulgariaan riittää Suomen kansalaiselta matkustusasiakirjaksi voimassa oleva ulkomaanpassi tai 1.3.1999 jälkeen myönnetty henkilökortti. Bulgariaan matkustavalle on pakollinen voimassa oleva sairaus- tai matkustajavakuutus. Bulgariassa on sama aika kuin Suomessa. Helsingistä lentää Bulgariaan Mustanmeren rannikolle Burgasin ja Varnan lentokentille noin kolmessa tunnissa. Mustanmeren rannikon parhaimmat ostosmahdollisuudet ovat Varnassa. Hyviä tuliaisia kotiin ovat etenkin vaatteet, kengät, matkamuistot, korut, laukut ja viini.

BULGARIA / SUNNY BEACH / NESSEBAR / BURGAS / KULTAHIETIKKO HOTELLIT JA MAJOITUS

Hotellit lennot matkat etusivu

Hotellit lennot matkat keskustelu

Hotellit lennot matkat tarjous

Matkakohteita

Agia Napa / Kypros

Alanya / Turkki

Albufeira / Algarve / Portugali

Alcudia / Mallorca / Espanja

Algarve / Portugali

Alghero / Sardinia / Italia

Alicante / Costa Blanca / Espanja

Azorit / Portugali

Bad Gastein / Alpit / Itävalta

Boa Vista / Kap Verde

Branco / Kap Verde

Brava / Kap Verde

Cabrera / Mallorca / Espanja

Chamonix / Alpit / Ranska

Chinijon saaristomeri / Kanariansaaret / Espanja

Cima / Kap Verde

Comino / Malta

Corvo / Azorit / Portugali

Desertassaaret / Madeira / Portugali

Djerba / Tunisia

Dubai / Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eilat / Israel

El Hierro / Kanariansaaret / Espanja

Faial / Azorit / Portugali

Flachau / Alpit / Itävalta

Flores / Azorit / Portugali

Fogo / Kap Verde

Formentera / Mallorca / Espanja

Fuengirola / Costa del Sol / Espanja

Fuerteventura / Kanariansaaret / Espanja

Gardajärvi / Italia

Gozo / Malta

Graciosa / Azorit / Portugali

Gran Canaria / Kanariansaaret / Espanja

Grande / Kap Verde

Hania / Kreeta / Kreikka

Havanna / Karibian saaret / Kuuba

Helsinki / Suomi

Hurghada / Egypti

Ixia / Rodos / Kreikka

Ibiza / Mallorca / Espanja

Kanariansaaret / Espanja

Kap Verde / Kap Verden tasavalta

Kreeta / Kreikka

Kultahietikko / Bulgaria

Kööpenhamina / Tanska

La Gomera / Kanariansaaret / Espanja

La Palma / Kanariansaaret / Espanja

Lanzarote / Kanariansaaret / Espanja

Larnaka / Kypros

Lontoo / Englanti

Madeira / Portugali

Maio / Kap Verde

Malaga / Costa del Sol / Espanja

Mallorca / Espanja

Malta / Maltan tasavalta

Menorca / Mallorca / Espanja

Monte Gordo / Algarve / Portugali

Nabq Bay / Sharm el Sheikh / Egypti

New York / Yhdysvallat / USA

Obertauern / Alpit / Itävalta

Oslo / Norja

Pariisi / Ranska

Phuket / Thaimaa

Pico / Azorit / Portugali

Pietari / Venäjä

Porto Santo / Madeira / Portugali

Praha / Tsekki

Raso / Kap Verde

Reykjavik / Islanti

Rodos / Kreikka

Saalbach-Hinterglemm / Itävalta

Sal / Kap Verde

Santa Luzia / Kap Verde

Santa Maria / Azorit / Portugali

Santiago / Kap Verde

Santo Antão / Kap Verde

São Jorge / Azorit / Portugali

São Miguel / Azorit / Portugali

São Nicolau / Kap Verde

São Tiaco / Kap Verde

São Vicente / Kap Verde

Sardinia / Italia

Schladming / Alpit / Itävalta

Selvegenssaaret / Madeira / Portugali

Seychellit / Seychellien tasavalta

Sharjah / Arabiemiraatit

Sharm el Sheikh / Egypti

Sousse / Tunisia

Sunny Beach / Bulgaria

Tallinna / Viro

Teneriffa / Kanariansaaret / Espanja

Terceira / Azorit / Portugali

Torremolinos / Costa del Sol / Espanja

Torrevieja / Costa Blanca / Espanja

Tukholma / Ruotsi

Varadero / Karibian saaret / Kuuba

Victoria / Seychellit

Zakynthos / Kreikka

Tulli

Matkarokotukset

Matkaoppaat

Lehti tai kirja matkalukemiseksi?

Halvat hotellit lennot ja matkat

Hotellit lennot matkat

Matkakohteita

Agia Napa / Kypros

Alanya / Turkki

Albufeira / Algarve / Portugali

Alcudia / Mallorca / Espanja

Algarve / Portugali

Alghero / Sardinia / Italia

Alicante / Costa Blanca / Espanja

Azorit / Portugali

Bad Gastein / Alpit / Itävalta

Boa Vista / Kap Verde

Branco / Kap Verde

Brava / Kap Verde

Cabrera / Mallorca / Espanja

Chamonix / Alpit / Ranska

Chinijon saaristomeri / Kanariansaaret / Espanja

Cima / Kap Verde

Comino / Malta

Corvo / Azorit / Portugali

Desertassaaret / Madeira / Portugali

Djerba / Tunisia

Dubai / Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eilat / Israel

El Hierro / Kanariansaaret / Espanja

Faial / Azorit / Portugali

Flachau / Alpit / Itävalta

Flores / Azorit / Portugali

Fogo / Kap Verde

Formentera / Mallorca / Espanja

Fuengirola / Costa del Sol / Espanja

Fuerteventura / Kanariansaaret / Espanja

Gardajärvi / Italia

Gozo / Malta

Graciosa / Azorit / Portugali

Gran Canaria / Kanariansaaret / Espanja

Grande / Kap Verde

Hania / Kreeta / Kreikka

Havanna / Karibian saaret / Kuuba

Helsinki / Suomi

Hurghada / Egypti

Ixia / Rodos / Kreikka

Ibiza / Mallorca / Espanja

Kanariansaaret / Espanja

Kap Verde / Kap Verden tasavalta

Kreeta / Kreikka

Kultahietikko / Bulgaria

Kööpenhamina / Tanska

La Gomera / Kanariansaaret / Espanja

La Palma / Kanariansaaret / Espanja

Lanzarote / Kanariansaaret / Espanja

Larnaka / Kypros

Lontoo / Englanti

Madeira / Portugali

Maio / Kap Verde

Malaga / Costa del Sol / Espanja

Mallorca / Espanja

Malta / Maltan tasavalta

Menorca / Mallorca / Espanja

Monte Gordo / Algarve / Portugali

Nabq Bay / Sharm el Sheikh / Egypti

New York / Yhdysvallat / USA

Obertauern / Alpit / Itävalta

Oslo / Norja

Pariisi / Ranska

Phuket / Thaimaa

Pico / Azorit / Portugali

Pietari / Venäjä

Porto Santo / Madeira / Portugali

Praha / Tsekki

Raso / Kap Verde

Reykjavik / Islanti

Rodos / Kreikka

Saalbach-Hinterglemm / Itävalta

Sal / Kap Verde

Santa Luzia / Kap Verde

Santa Maria / Azorit / Portugali

Santiago / Kap Verde

Santo Antão / Kap Verde

São Jorge / Azorit / Portugali

São Miguel / Azorit / Portugali

São Nicolau / Kap Verde

São Tiaco / Kap Verde

São Vicente / Kap Verde

Sardinia / Italia

Schladming / Alpit / Itävalta

Selvegenssaaret / Madeira / Portugali

Seychellit / Seychellien tasavalta

Sharjah / Arabiemiraatit

Sharm el Sheikh / Egypti

Sousse / Tunisia

Sunny Beach / Bulgaria

Tallinna / Viro

Teneriffa / Kanariansaaret / Espanja

Terceira / Azorit / Portugali

Torremolinos / Costa del Sol / Espanja

Torrevieja / Costa Blanca / Espanja

Tukholma / Ruotsi

Varadero / Karibian saaret / Kuuba

Victoria / Seychellit

Zakynthos / Kreikka

Halvat hotellit lennot ja matkat

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA

Matkailuaiheisia sivustoja, majoitusta ja online matkatoimistoja

Lomalle helposti ja edullisesti - varaa matka heti

Lisää Sunny Beach kuvia ja Sunny Beach matkakertomuksia:

Sunny Beach / Burgas kuvia, matkakokemuksia ja videoita - Pexels
Kuvia Burgas / Bulgariasta - Unsplash
Sunny Beach kuvia - Google

Lähteet ja kuvat: Omat reissut / Wikipedia / Public Domain.

SUNNY BEACH HOTELLIT SUNNY BEACH LENNOT SUNNY BEACH MATKAT

SUNNY BEACH TIETOA JA KUVIA

Sunny Beach. Tutustu ja ihastu Bulgarian Sunny Beachiin!

HotellitLennotMatkat.fi palveluun on kerätty Sunny Beach tietoa ja Sunny Beach kuvia.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!


GOOGLE TÄSMÄHAKU

Tulli

Matkarokotukset

Linkkejä

Matkaoppaat

Matkalukemista

Hotellit lennot matkat keskustelu

Kauneustrendit

Matkatarjouksia

Matkatoimistoja

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.

Lisää tämä sivu suosikkeihisi. (CTRL+D)