MALAGA COSTA DEL SOL - HOTELLITLENNOTMATKAT.FI

MALAGA COSTA DEL SOL MATKATIETOA JA LOMAKUVIA

HUOM! Matkakohteita, tietoa, kuvia ja tarjouksia on runsaasti, joten koko sivun latautuminen saattaa kestää parikymmentä sekuntia tavallista pidempään ... hyvää kannattaa odottaa ...

Matkatarjouksia

Hotellitarjouksia

Lentotarjouksia

Lisää suosikkeihisi!

Matkatoimistoja

STS Alppimatkat

Varaa rantahuviloita ja lomamökkejä ympäri maailman

MÁLAGA COSTA DEL SOL

kuva Malaga Costa del Sol loma matka
Malaga

Málaga on satamakaupunki Etelä-Espanjassa, Andalusiassa, Costa del Solilla ja Málagan maakunnan pääkaupunki. Kaupungin asukasluku on noin 550 000. Kaupunkialueella asuu noin 720 000 ihmistä ja metropolialueella noin 1 020 000. Kaupungissa on syntynyt nimekkäitä taiteilijoita kuten taidemaalari Pablo Picasso, näyttelijä Antonio Banderas ja näyttelijä-muusikko Fran Perea. Malagasta on matkaa Madridiin 544 kilometriä, Sevillaan 198 kilometriä ja Marbellaan 58 kilometriä.

kartta Malaga Costa del Sol loma matka
Malagan sijainti

Costa del Sol (suomeksi Aurinkorannikko) on lähes 300 kilometriä pitkä rannikkoalue Espanjan Andalusiassa Málagan maakunnassa. Se sijaitsee Välimeren rannalla Gatanniemen ja Gibraltarinsalmen välissä. Malagan naapurikaupunkeja Aurinkorannikolla ovat Torremolinos (Malagasta lounaaseen 18 km) ja Rincón de la Victoria (Malagasta itään 13 km). Costa del Solin alueella asuu pysyvästi noin 15 000 - 20 000 suomalaista eli se on yksi suurimpia suomalaissiirtokuntia maailmassa.

kartta Malaga Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Costa del Sol - Aurinkorannikko

Málagaa ympäröivät vuoret ja kaksi jokea: Guadalmedina ja Guadalhorce, jotka laskevat Välimereen kaupungin lähellä. Malagan pääelinkeinot ovat maatalous, turismi ja kasvavassa määrin myös teknologia. Aivan kaupungin ulkopuolella sijaitsee Andalusian teknologiakeskus, jossa useiden yritysten lisäksi on myös Malagan yliopisto. Malagan virallinen kieli on espanja ja rahayksikkö on euro.

Espanjan lippu Malagan kaupungin lippu
Espanjan lippu Malagan kaupungin lippu

Malaga on yksi Euroopan vanhimpia kaupunkeja. Muinaiset foinikialaiset perustivat Malagan noin 2000 vuotta sitten. Malagan satamakaupunki on ollut kautta aikojen portti Välimeren alueen kulttuureille kuten karthagolaisille, kreikkalaisille, roomalaisille, bysanttilaisille, arabeille, länsigooteille, maurilaisille ja espanjalaisille. Kaikki Malagan kautta kulkeneet kulttuurit ovat jättäneet oman perintönsä kaupunkiin. Esimerkiksi foinikialaiset saattelivat muinoin Malagan talouden nousuun maataloudella, rautatyöllä, jalometalleilla ja kalastuksella. Foinikialaisten ansiosta kaupunkiin saatiin rikas kaupankäynti ja puhekieli. Roomalaiset taas ovat vastanneet suurelta osin Malagan kehityksestä ja sen liikenneyhteyksistä Sevillaan ja Granadaan. Malagalla on historian aikana ollut usein alueensa johtava asema niin kaupankäynnissä kuin maataloudessakin.

Malagan satama Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Malagan satama

Málagaa on sanottu Costa del Solin kulttuurikaupungiksi ja se on myös ehdolla vuoden 2016 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Kaupungin tärkeimmät kulttuuritapahtumat sijoittuvat pääsiäisviikolle (Semana Santa) pääsiäiskulkueineen (las procesiones) sekä elokuun messuille (Feria de Agosto) ilotulituksineen, andalusialaishevosineen ja flamenco-tyylisine tapahtumineen.

Malagan pääkatu Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Malagan pääkatu

Malagan ehkä tunnetuin henkilö on espanjalainen taidemaalari Pablo Picasso, joka syntyi Malagassa vuonna 1881. Pablo Picasso on yksi 1900-luvun merkittävimmistä taiteilijoista. Hänen tuotannossaan on nähtävissä lähes kaikki 1900-luvun taiteen suuntaukset ja hänen vahva persoonallinen taiteensa vaikutti myös osaltaan eri taiteen suuntausten syntyyn. Picasso oli taidemaalari, mutta hän teki myös grafiikkaa ja veistoksia sekä kirjoitti runoja. Erityisesti Picasso tunnetaan sinisestä kaudestaan sekä kubistisesta ja surrealistisesta tyylistään sekä kollaasin (tekniikka, jossa erilaisia materiaaleja yhdistetään samaan teokseen) ja assemblaasin (kollaasin kolmiulotteinen vastine, useista esineistä koottu taideteos) käytöstä kuvataiteessa. Maailman ensimmäisenä kubistisena maalauksena pidetään Picasson teosta Avignonin naiset. Yksi Picasson kuuluisimmasta maalauksista on Guernica, joka esittää saksalaisten pommittamaa Guernican kaupunkia Espanjan sisällissodassa. Pablo Picasso kuoli vuonna 1973 Ranskassa 91-vuotiaana.

Pablo Picasso
Pablo Picasso

Málagan kaikki kuuluisimmat nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten niihin voi tutustua helposti kävellen. Suosittuja kulttuurikohteita ovat etenkin Malagan katedraali, Picasso-museo ja Picasson syntymäkoti, Gibralfaron linna, Alcazaban linnoitus ja roomalainen amfiteatteri. Nähtävyyksien kiertelyn lomassa voi levähtää ja kulkea Välimeren kauneimmissa puistoissa kuten Puerta Oscurassa, de Picassossa, de Pedro Luis Alonsossa, Parque de Malagassa, de la Cónsulassa, El Retirossa ja la Concepciónessa. Vuosisatoja vanha Pargue de Malaga on yksi Euroopan harvoista ulkona olevista kasvitieteellisistä puutarhoista. Sieltä löytyy huomattava määrä erilaisia trooppisia ja subtrooppisia kasveja. La Concepcionen kasvitieteellisessä puutarhassa on runsaan kasvillisuuden lisäksi Rooman aikakaudesta kertova arkeologinen museo ja pieni palatsi.

Parque de Málaga Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Parque de Málaga

Malagan yksitorninen katedraali on rakennettu alkuperäisen vanhan moskeijan paikalle. Katedraalin rakentaminen alkoi sen jälkeen, kun katoliset kuninkaat olivat valloittaneet Malagan maurilaisilta vuonna 1528. Katedraali on pitkän rakennusurakan jälkeen edelleen keskeneräinen, sillä toinen torni puuttuu yhä. Tärkeimpiä kohteita katedraalissa ovat katedraalin kappelit Capilla Mayor ja Capilla del Sagrado Corazón sekä katedraalin erityisen kauniit kuoripenkit. Katedraalin yhteydessä on myös museo.

Málagan katedraali Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Málagan katedraali

Picasso-museo on keskiaikaisessa Buenavistan kaupunkipalatsissa. Taiteilija itse toivoi, että hänen syntymäkaupungissaan olisi museo hänen töilleen. Esillä olevat työt ovat sellaisia, joita taiteilija piti itsellään tai lahjoitti perheelleen. Osaa niistä ei ole koskaan aikaisemmin esitelty yleisölle. Kokoelma on nyt esillä Picasson perheen kanssa tehdyn sopimuksen ansiosta. Yhteensä lähes 200 työtä kattavat taiteilijan kaikki luomiskaudet aina hänen viimeisimpiin töihinsä 1970-luvulla. Myös Picasson synnyinkoti toimii museona Plaza de la Mercedissä. Nähtävillä on joitakin Picasson töitä, tavaroita sekä espanjalaista nykytaidetta.

Málaga Pablo Picasso museo Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Picasso-museo

Malagan ensimmäisen linnan rauniot löytyvät Gibralfaron vuoren huipulta 132 metrin korkeudesta. Linnan paikalla sijaitsi alkujaan foinikialaisten rakentama majakka. Myöhemmin 1300-luvun alussa arabit rakensivat paikalle linnan. Linnan pihalta aukeavat huikeat näkymät alas kaupunkiin.

Malaga Gibralfaron linna Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Gibralfaron linna

Gibralfaron linnan vieressä on Alcazaban linnoitus. Alcazaban linnoituksen kahdesta tornista lähtee käytäviä, jotka yhdistävät linnoituksen viereiseen Gigralfaron linnaan. Alcazaba eli kuninkaiden palatsi on maurilaisen aikakauden tärkein rakennus Malagalla. Linnoituksen rakentaminen alkoi 1000-luvulla. Katsomisen arvoisia ovat etenkin linnoituksen kauniit puutarhat ja niiden useat suihkulähteet. Linnoituksen sisällä on myös mielenkiintoinen arkeologinen museo.

Malaga Alcazaban linnoitus Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Alcazaban linnoitus

Alcazaban linnoituksen vieressä on vanhan roomalaisen amfiteatterin rauniot. Teatteri rakennettiin antiikin Rooman aikaan keisari Augustuksen aikana. Se löydettiin vasta 1951. Teatterin säde on 31 metriä ja korkeus 19 metriä. Arkeologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että maurit käyttivät teatterin elementtejä Alcazaban linnoituksen rakentamiseen ja teatteria ei ole käytetty enää kolmannen vuosisadan jälkeen.

Malaga roomalainen amfiteatteri Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Roomalainen amfiteatteri

Malagasta voi tehdä myös lyhyitä päiväretkiä lounaassa oleviin Costa del Solin rantakaupunkeihin ja kalastajakyliin kuten Torremolinokseen (18 kilometriä) ja Benalmadenaan (29 kilometriä). Sisämaahan lähdettäessä vain 16 kilometrin päässä Malagasta pyramidin muotoisen vuoren huipulta löytyy melkein tuntematon viehättävän pieni kylä Casares. Kylää ympyröi kaunis sinistä vulkaanista kiveä oleva vuorijono. Vuoren huipulla on korkeatorninen kirkko. Kirkon tornista avautuu laajat näkymät Granadaan ja Gibraltarin luodolle ja sitä onkin aikaisemmin käytetty vartiotornina.

Malaga Casares Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Casares

Malagasta 52 kilometriä itään on Nerjan kaupunki, jota kutsutaan myös Välimeren parvekkeeksi. Nerjan keskustasta noin neljän kilometrin päässä koillisessa sijaitsevat Nerjan tippukiviluolat, jotka ovat Euroopan suurimpia. Nerjan tippukiviluolilla on ikää noin viisi miljoonaa vuotta. Luolat ovat noin 750 metriä pitkiä ja niiden syvin kohta on 200 metriä maan pinnan alapuolella. Suurimman tippukiven korkeus on jopa 32 metriä. Nerjan tippukiviluolien uskotaan olevan yksi sisäänkäynti useiden onkaloiden muodostamaan kilometrien pituiseen luolaverkostoon, joka ulottuu Nerjan ja Granadan välisten vuorien alapuolelle. Verkosto saattaakin tulevaisuudessa osoittautua Euroopan suurimmaksi tutkimattomaksi luolastoksi. Heinäkuussa Nerjassa järjestetään Nerja Cave Festival ja silloin luolissa voi nauttia myös korkeatasoisista tanssi- ja musiikkiesityksistä.

Malaga Nerjan tippukiviluolat Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Nerjan tippukiviluolat

Málagasta noin 30 kilometriä pohjoiseen sijaitsee Antequeran kaupunki, josta löytyy El Torcal -vuoren luonnonpuisto. Torcalin luonnonpuisto tunnetaan yhtenä Euroopan kauneimpana kalkkikivimuodostelmana. Torcal-vuori on 1300 metriä korkea ja sen laki on muinaista merenpohjaa, johon on aikoinaan kerrostunut merieläinten kuorista paksuja kalkkikivikerrostumia. Vuoren kohoamisen jälkeen tuuli ja vesi ovat kovertaneet vaaleanharmaasta kalkkikivestä suuria veistoksellisia pylväikköjä. Antequeran läheltä löytyy myös monia esihistoriallisia hautoja ja Andalusian suurin luonnonsuojelupuisto Laguna Fuente de Piedra, jossa elää monia hyvin harvinaisia lintulajeja.

Malaga El Torcalin kalkkikivimuodostelmat Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
El Torcalin kalkkikivimuodostelmat

Málagan alueen ilmasto on kostea, subtrooppinen Välimeren ilmasto. Vuoden keskilämpötila on noin 18ºC (kesäikaan 25ºC ja talviaikaan 12ºC). Málagan ilmankosteus on tavallisesti hyvin korkea noin 66%. Sisämaalta päin puhaltavat kuivat tuulet laskevat ajoittain ilmankosteutta ja silloin Málaga on yltänyt jopa ennätyksellisiin 44ºC lämpötiloihin.

Malaga sää tällä hetkellä
ja lähipäivien sääennuste

Espanja Andalusia Costa del Sol Malaga Torremolinos sää
Costa del Sol / Malaga sää
keskimääräiset lämpötilat

Malagalainen keittiö on tyypillinen Välimeren keittiö, joka on kevyt ja terveellinen. Suosituimpia ovat katkaravut eri tavoin paahdettuina ja keitettyinä sekä paistettu kala. Malagan seudun herkullisia erikoisuuksia ovat anjovis-kalat, jotka laitetaan marinadiin muutamaksi päiväksi.

Malaga katkarapu-paella Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Katkarapu-paella

Malagan lähellä olevilla vuoristoseuduilla tarjotaan riistaruokaa, makkaroita ja kuuluisaa härkää, joka on valmistettu pienen kaupungin Rondan tapaan. Kasvissyöjille on tarjolla tuoreita ja kypsiä vuoristoalueen vihanneksia. Malagassa syödään Andalusian tavoin paljon erilaisia keittoja. Herkullinen keitto on esimerkiksi Ajo Blanco, joka on valmistettu manteleista, valkosipulista ja oliivi-öljystä. Malagalaisessa jälkiruoassa näkyy yleensä maurilaisuus ja se on tavallisesti valmistettu manteleista ja hunajasta. Parhaiten tunnettuja ovat joulukakut ja Malagan seudun erikoisuus Bienmesabe, joka tarkoittaa yksinkertaisesti "se maistuu hyvältä".

Malaga Ajo Blanco ajoblanco keitto Costa del Sol aurinkorannikko loma matka
Ajo Blanco -keittoannos
pekonisiivujen ja uuniperunan kera

Malaga on mainio matkakohde kaikille rennosta rantaelämästä ja vanhasta kulttuurista pitäville. Suomesta lentää Malagaan reilussa neljässä ja puolessa tunnissa. Malagassa on oma lentokenttä ja oma satama. Málagan keskusta on lähellä satamaa. Paikallisbussilla ajaminen Malagassa maksaa vain euron. Málagasta on myös kattavat liikenneyhteydet muihin Etelä-Espanjan kaupunkeihin. Hyviä tuliaisia Malagasta ovat etenkin espanjalaiset viinit sekä oliiviöljyt. Myös perinteinen ilmakuivattu kinkku on erikoinen tuliainen. Aikaeroa Suomella ja Espanjan Costa Del Solilla ja Malagalla on vain yksi tunti. Espanjassa kello on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Suomi
Espanja

MALAGA COSTA DEL SOL HOTELLIT JA MAJOITUS

Hotellit lennot matkat etusivu

Hotellit lennot matkat keskustelu

Hotellit lennot matkat tarjous

Lisää suosikkeihisi!

Matkakohteita

Agia Napa / Kypros

Alanya / Turkki

Albufeira / Algarve / Portugali

Alcudia / Mallorca / Espanja

Algarve / Portugali

Alghero / Sardinia / Italia

Alicante / Costa Blanca / Espanja

Azorit / Portugali

Bad Gastein / Alpit / Itävalta

Boa Vista / Kap Verde

Branco / Kap Verde

Brava / Kap Verde

Cabrera / Mallorca / Espanja

Chamonix / Alpit / Ranska

Chinijon saaristomeri / Kanariansaaret / Espanja

Cima / Kap Verde

Comino / Malta

Corvo / Azorit / Portugali

Desertassaaret / Madeira / Portugali

Djerba / Tunisia

Dubai / Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eilat / Israel

El Hierro / Kanariansaaret / Espanja

Faial / Azorit / Portugali

Flachau / Alpit / Itävalta

Flores / Azorit / Portugali

Fogo / Kap Verde

Formentera / Mallorca / Espanja

Fuengirola / Costa del Sol / Espanja

Fuerteventura / Kanariansaaret / Espanja

Gardajärvi / Italia

Gozo / Malta

Graciosa / Azorit / Portugali

Gran Canaria / Kanariansaaret / Espanja

Grande / Kap Verde

Hania / Kreeta / Kreikka

Havanna / Karibian saaret / Kuuba

Helsinki / Suomi

Hurghada / Egypti

Ixia / Rodos / Kreikka

Ibiza / Mallorca / Espanja

Kanariansaaret / Espanja

Kap Verde / Kap Verden tasavalta

Kreeta / Kreikka

Kultahietikko / Bulgaria

Kööpenhamina / Tanska

La Gomera / Kanariansaaret / Espanja

La Palma / Kanariansaaret / Espanja

Lanzarote / Kanariansaaret / Espanja

Larnaka / Kypros

Lontoo / Englanti

Madeira / Portugali

Maio / Kap Verde

Malaga / Costa del Sol / Espanja

Mallorca / Espanja

Malta / Maltan tasavalta

Menorca / Mallorca / Espanja

Monte Gordo / Algarve / Portugali

Nabq Bay / Sharm el Sheikh / Egypti

New York / Yhdysvallat / USA

Obertauern / Alpit / Itävalta

Oslo / Norja

Pariisi / Ranska

Phuket / Thaimaa

Pico / Azorit / Portugali

Pietari / Venäjä

Porto Santo / Madeira / Portugali

Praha / Tsekki

Raso / Kap Verde

Reykjavik / Islanti

Rodos / Kreikka

Saalbach-Hinterglemm / Itävalta

Sal / Kap Verde

Santa Luzia / Kap Verde

Santa Maria / Azorit / Portugali

Santiago / Kap Verde

Santo Antão / Kap Verde

São Jorge / Azorit / Portugali

São Miguel / Azorit / Portugali

São Nicolau / Kap Verde

São Tiaco / Kap Verde

São Vicente / Kap Verde

Sardinia / Italia

Schladming / Alpit / Itävalta

Selvegenssaaret / Madeira / Portugali

Seychellit / Seychellien tasavalta

Sharjah / Arabiemiraatit

Sharm el Sheikh / Egypti

Sousse / Tunisia

Sunny Beach / Bulgaria

Tallinna / Viro

Teneriffa / Kanariansaaret / Espanja

Terceira / Azorit / Portugali

Torremolinos / Costa del Sol / Espanja

Torrevieja / Costa Blanca / Espanja

Tukholma / Ruotsi

Varadero / Karibian saaret / Kuuba

Victoria / Seychellit

Zakynthos / Kreikka

Tulli

Matkarokotukset

Matkaoppaat

Lehti tai kirja matkalukemiseksi?

Halvat hotellit lennot ja matkat

Hotellit lennot matkat

Matkakohteita

Agia Napa / Kypros

Alanya / Turkki

Albufeira / Algarve / Portugali

Alcudia / Mallorca / Espanja

Algarve / Portugali

Alghero / Sardinia / Italia

Alicante / Costa Blanca / Espanja

Azorit / Portugali

Bad Gastein / Alpit / Itävalta

Boa Vista / Kap Verde

Branco / Kap Verde

Brava / Kap Verde

Cabrera / Mallorca / Espanja

Chamonix / Alpit / Ranska

Chinijon saaristomeri / Kanariansaaret / Espanja

Cima / Kap Verde

Comino / Malta

Corvo / Azorit / Portugali

Desertassaaret / Madeira / Portugali

Djerba / Tunisia

Dubai / Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eilat / Israel

El Hierro / Kanariansaaret / Espanja

Faial / Azorit / Portugali

Flachau / Alpit / Itävalta

Flores / Azorit / Portugali

Fogo / Kap Verde

Formentera / Mallorca / Espanja

Fuengirola / Costa del Sol / Espanja

Fuerteventura / Kanariansaaret / Espanja

Gardajärvi / Italia

Gozo / Malta

Graciosa / Azorit / Portugali

Gran Canaria / Kanariansaaret / Espanja

Grande / Kap Verde

Hania / Kreeta / Kreikka

Havanna / Karibian saaret / Kuuba

Helsinki / Suomi

Hurghada / Egypti

Ixia / Rodos / Kreikka

Ibiza / Mallorca / Espanja

Kanariansaaret / Espanja

Kap Verde / Kap Verden tasavalta

Kreeta / Kreikka

Kultahietikko / Bulgaria

Kööpenhamina / Tanska

La Gomera / Kanariansaaret / Espanja

La Palma / Kanariansaaret / Espanja

Lanzarote / Kanariansaaret / Espanja

Larnaka / Kypros

Lontoo / Englanti

Madeira / Portugali

Maio / Kap Verde

Malaga / Costa del Sol / Espanja

Mallorca / Espanja

Malta / Maltan tasavalta

Menorca / Mallorca / Espanja

Monte Gordo / Algarve / Portugali

Nabq Bay / Sharm el Sheikh / Egypti

New York / Yhdysvallat / USA

Obertauern / Alpit / Itävalta

Oslo / Norja

Pariisi / Ranska

Phuket / Thaimaa

Pico / Azorit / Portugali

Pietari / Venäjä

Porto Santo / Madeira / Portugali

Praha / Tsekki

Raso / Kap Verde

Reykjavik / Islanti

Rodos / Kreikka

Saalbach-Hinterglemm / Itävalta

Sal / Kap Verde

Santa Luzia / Kap Verde

Santa Maria / Azorit / Portugali

Santiago / Kap Verde

Santo Antão / Kap Verde

São Jorge / Azorit / Portugali

São Miguel / Azorit / Portugali

São Nicolau / Kap Verde

São Tiaco / Kap Verde

São Vicente / Kap Verde

Sardinia / Italia

Schladming / Alpit / Itävalta

Selvegenssaaret / Madeira / Portugali

Seychellit / Seychellien tasavalta

Sharjah / Arabiemiraatit

Sharm el Sheikh / Egypti

Sousse / Tunisia

Sunny Beach / Bulgaria

Tallinna / Viro

Teneriffa / Kanariansaaret / Espanja

Terceira / Azorit / Portugali

Torremolinos / Costa del Sol / Espanja

Torrevieja / Costa Blanca / Espanja

Tukholma / Ruotsi

Varadero / Karibian saaret / Kuuba

Victoria / Seychellit

Zakynthos / Kreikka

Halvat hotellit lennot ja matkat

Lisää suosikkeihisi!

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA

Matkailuaiheisia sivustoja, majoitusta ja online matkatoimistoja

Lomalle helposti ja edullisesti - varaa matka heti

Lisää Malaga Costa Del Sol kuvia ja Malaga Costa Del Sol matkakertomuksia:

Malaga kuvia, matkakokemuksia ja videoita - Pexels
Malaga kuvia - Unsplash
Malaga kuvia - Google Costa Del Sol kuvia, matkakokemuksia ja videoita - Pexels
Costa Del Sol kuvia - Unsplash
Costa Del Sol kuvia - Google

Lähteet ja kuvat: Omat reissut / Wikipedia / Public Domain.

MÁLAGA COSTA DEL SOL HOTELLIT MÁLAGA COSTA DEL SOL LENNOT MÁLAGA COSTA DEL SOL MATKAT

MÁLAGA COSTA DEL SOL TIETOA JA KUVIA

Malaga Costa Del Sol. Tutustu ja ihastu Espanjan Andalusian aurinkorannikkoon!

HotellitLennotMatkat.fi palveluun on kerätty Malaga Costa Del Sol tietoa ja Malaga Costa Del Sol kuvia.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!


GOOGLE TÄSMÄHAKU

Tulli

Matkarokotukset

Linkkejä

Matkaoppaat

Matkalukemista

Hotellit lennot matkat keskustelu

Matkatarjouksia

Matkatoimistoja

STS Alppimatkat

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

Lisää suosikkeihisi!

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.