PHUKET - HOTELLITLENNOTMATKAT.FI

PHUKET THAIMAA MATKATIETOA JA LOMAKUVIA

HUOM! Matkakohteita, tietoa, kuvia ja tarjouksia on runsaasti, joten koko sivun latautuminen saattaa kestää parikymmentä sekuntia tavallista pidempään ... hyvää kannattaa odottaa ...

Matkatarjouksia

Hotellitarjouksia

Lentotarjouksia

Matkatoimistoja

PHUKET

Nai Harn hiekkaranta kuva Phuket Thaimaa uimaranta loma matka
Nai Harn -hiekkaranta - Phuket - Thaimaa

Phuket on Thaimaan suurin saari, joka sijaitsee Thaimaan länsirannikolla Andamaanien meressä Malakan niemimaasta länteen. Nimi Phuket tulee malaijinkielisestä sanasta bukit, joka tarkoittaa kukkulaa. Phuket on yksi Thaimaan eteläisistä hallintoalueista. Naapurialueita ovat Phang Nga ja Krabi, mutta koska Phuket on saari, ei näiden alueiden välillä ole maarajaa. Phuketin asukasluku on noin 250 000, pinta-ala on 543 km² ja asukastiheys on 459 as./km². Phuketin pääkaupunki on nimeltään Phuketin kaupunki. Phuketista on matkaa Thaimaan pääkaupunkiin Bangkokiin 689 kilometriä.

Phuket Thaimaa sijainti kartta kuva
Thaimaa ja Phuket - sijainti

Phuket muodostuu yhdestä isosta ja 39 pienestä saaresta. Phuketin rannikolla olevia saaria ovat muun muassa Coconut-saari, Coral-saari, Raet -saari, Naka Yai -saari, Naka Noi -saari, Rang Noi -saari, Rang Yai -saari, Maphrao-saari, Sirae-saari, Lon-saari, Aeo-saari ja Hae-saari. Pääsaari on yhteydessä sillalla manner-Thaimaaseen. Saaren pohjoispäässä toimii Phuketin kansainvälinen lentoasema.

kartta Phuket Thaimaa
Phuket - kartta

Phuket on jaettu kolmeen alueeseen, jotka puolestaan on jaettu 17 kuntaan ja 103 kylään. Phuketin kolme aluetta ovat nimeltään Mueang Phuket, Kathu ja Thalang. Phuketin hallintoalueeseen kuuluu yhdeksän hallintoaluetta ja kuusi alahallintoaluetta, joiden nimet ovat Karon, Thep Krasattri, Choeng Thale, Ratsada, Rawai ja Wichit. Phuketissa on yksi suurkaupunki ja kaksi turistikaupunkia. Pääkaupunki Phuket on suurkaupunki ja kaksi turistikaupunkia ovat Patong ja Kathu.

alueet Phuket Thaimaa kartta
Phuketin alueet
1 - Mueang Phuket, 2 - Kathu, 3 - Thalang

Phuketin tärkein tulon lähde 1600-luvulta lähtien on ollut tinakaivostoiminta. Kaivoksilla työskenteli aikoinaan useita kiinalaisia ja he vaikuttivat suuresti Phuketin kulttuuriin. Tinan hinnan alennettua kaivostoiminta on kuihtunut. Nykyään Phuketin pääelinkeinot ovat kumipuun viljely ja turismi. Phuketin kumipuuviljelmien ansiosta Thaimaa on yksi maailman suurimmista kumin tuottajista. Phuketista on myös tullut 1980-luvun jälkeen yksi Thaimaan tärkeimmistä turistikohteista ja useimmat länsirannikon hiekkarannat kuten Patong, Karon ja Kata ovat kehittyneet suosituiksi turistikeskuksiksi. Phuketin väestöstä noin 35 % on kiinalaisia ja 35 % muslimeja. Phuketin suurin uskontokunta on buddhalaisuus ja virallinen kieli on thain kieli. Yläluokka käyttää virallisissa yhteyksissä sanastoltaan yleiskielestä huomattavasti poikkeavaa thaita, jota kutsutaan rachasapiksi. Phuketin rahayksikkö on baht. Yksi euro on noin 50 bahtia.

Thaimaa lippu
Thaimaan lippu

Phuket on ollut aikoinaan yksi Intian ja Kiinan välinen pääkauppareitti. Phuketin historian merkittävin tapahtuma oli burmalaisten hyökkäys vuonna 1785. Phuketin paikallinen hallintoväki oli saanut ohimennen tiedon Burman joukkojen valmistautumisesta hyökkäykseen. Silloin kaksi naista Kunying Jan ja Mook kokosivat joukot ja Phuket taisteli kuningas Taksin johdolla kuukauden ajan Burman joukkoja vastaan. Burmalaisten vetäydyttyä maasta Kunying Janista ja Mookista tuli paikallisia sankarittaria ja he saivat Rama I:ltä kunnioittavat nimet Thao Thep Kasatri ja Thao Sri Sunthon. Kuningas Chulalongkornin vallan aikana Phuketista tuli hallinnollinen keskus tinaa tuottaville eteläisille hallintoalueille. Vuonna 1933 Phuketin monthon purettiin ja saaresta tuli oma hallintoalueensa.

valkoinen buddha patsas kuva Phuket Thaimaa matka
Iso valkoinen Buddha - Phuket - Thaimaa

Phuketin trooppinen pääsaari on noin 50 kilometriä pitkä ja noin 20 kilometriä leveä. Saari on enimmäkseen vuoristoista vuorijonon kulkiessa saaren länsiosassa pohjoisesta etelään. Phuketin vuoret muodostavat eteläpään Thaimaan Kran-kannaksella kulkevalle vuorijonolle, jonka pituus on 440 kilometriä. Kran-kannaksen vuoriston korkein kohta on 1138 metriä korkea Khao Phra Mi ja Phuketin saaren vuorten korkein kohta on Mai Tha Sip Song, joka on 529 metriä korkea. Phuketin vuoristoisesta pohjoisosasta löytyy myös Khao Phra Thaeon yli 20 neliökilometrin suojeltu sademetsäalue. Kolme sademetsäalueen korkeinta vuorenhuippua ovat Khao Prathiu (384 metriä), Khao Bang Pae (388 metriä) ja Khao Phara (422 metriä). Lähellä saaren eteläisintä kärkeä on Laem Promthep -niemi, joka on suosittu auringonlaskun näköalapaikka.

Laem Promthep niemi kuva Phuket Thaimaa loma matka
Laem Promthep -niemi - Phuket - Thaimaa

Phuketin länsirannikolla on useita hiekkarantoja, kun taas saaren itärannat ovat usein mutaisia. Phuketin luoteisrannikolla on Sirinatin kansallispuisto, joka suojelee 90 neliökilometrin aluetta, josta merialuetta on 68 neliökilometriä. Sirinatin kansallispuisto sisältää Nai Yang -hiekkarannan, jolle merikilpikonnat munivat. Phuketin pääsaarella on yhteensä noin 15 hiekkarantaa, joista merkittävimmät pohjoisesta etelään ovat Mai Khao, Bang Thao, Surin, Laem Singh, Kamala, Patong, Karon, Kata Noi, Kata Yai, Ao Chalong ja Rawai.

Phuketin hiekkarannat kartta kuva Phuket Thaimaa uimarannat loma matka
Thaimaan Phuketin hiekkarannat

Phuketin suosituin hiekkaranta on Patong, joka sijaitsee 15 kilometriä Hat Patongin kaupungista. Muut suositut hiekkarannat sijaitsevat Patong-hiekkarannan eteläpuolella kuten Karon, Kata, Kata Noi ja saaren eteläkärjen ympärillä Nai Harn ja Rawai. Patongista pohjoiseen sijaitsevat hiekkarannat Kamala, Surin ja Bang Tao. Nämä hiekkarannat ovat rauhallisempia kuin Patongin hiekkaranta ja ne ovat etenkin lapsiperheiden suosiossa.

Surin hiekkaranta kuva Phuket Thaimaa uimaranta loma matka
Surin hiekkaranta - Phuket - Thaimaa

Phuketin suurin ja monipuolisin hiekkaranta on Patong, joka sijaitsee Phuketin länsirannikon keskivaiheilla 15 kilometrin päässä Hat Patongin kaupungista. Patong tarkoittaa thaiksi "banaanin lehtiä täynnä olevaa metsää”. Pitkä ja leveä Patongin hiekkaranta tarjoaa monia vesiurheilu-, ostos- ja huvittelumahdollisuuksia kolme kilometriä pitkässä merenpoukamassaan. Suosituimpia vesiurheilulajeja ovat purjelautailu, snorkkelisukellus, purjehdus ja uiminen. Patong on myös tunnettu vilkkaasta yöelämästään, hyvistä kalaravintoloistaan ja halvoista ostospaikoistaan.

Patong Beach hiekkaranta kuva Phuket Thaimaa uimaranta loma matka
Patong-hiekkaranta - Phuket - Thaimaa

Phuketin toiseksi suurin hiekkaranta on Karon, joka sijaitsee 20 kilometriä Hat Karonin kaupungista. Rannalla ei ole palveluja, mutta rannan läheltä löytyy paljon ravintoloita ja turistiliikkeitä. Karon-rannan hiekka on hyvin valkoista. Eteläkärjessä on hieno koralliriutta, joka ulottuu aina Kata-hiekkarannalle ja Bu-saarelle asti. Karon-hiekkarannalta löytyy myös toinen Karon Noi niminen hiekkaranta.

Karon Beach hiekkaranta kuva Phuket Thaimaa uimaranta loma matka
Karon-hiekkaranta - Phuket - Thaimaa

Phuketin pääsaaren ympärillä on monia hyvin kauniita saaria. Yksi kauneimmista Phuketin saarista on Phi Phi -saari, joka sijaitsee Phuketista 48 kilometriä koilliseen. Phi Phi -saari on seitsemän kilometriä pitkä ja leveimmästä kohdastaan vähän yli kolme kilometriä leveä. Saarella on kuvattu vuonna 2000 Leonardo DiCaprion tähdittämä The Beach -elokuva. Phi Phi -saarella voi muun muassa sukeltaa, snorklata, tehdä kajakkiretkiä, vuorikiipeillä ja kalastaa. Phuketista lyhyen venematkan päässä kaakossa sijaitsee myös monia kauniita saaria kuten Bon-saari. Saarella voi nähdä muun muassa jättiläisrauskun. Phuketista noin 100 kilometriä luoteeseen sijaitsee yhdeksän Similan-saarta. Saarilla on trooppista viidakkoa ja niitä ympäröi kalkinvalkoiset rannat ja kristallinkirkas sininen vesi.

Phi Phi saari loma kuva Phuket Thaimaan matka
Phi Phi -saari - Phuket - Thaimaa

Phuketin pääsaaresta 60 % on sademetsää sekä kumipuu- ja palmuöljyviljelmiä. Phuketin yksi suosituimpia matkakohteita on Khao Phra Taew -kansallispuisto, joka sijaitsee Phuketin koillisosassa lähellä Thalang-kaupunkia. Khao Phra Taew -kansallispuisto on yli 20 neliökilometrin suuruinen alue, jossa on useita sademetsään johtavia patikointiin tehtyjä polkuja. Puistosta löytyy muun muassa Bang Pae ja Ton Sai -vesiputoukset ja siellä kasvaa erittäin harvinaisia ja kauniita Lang Khao -palmuja. Palmun lehtien takaosat ovat väriltään hopean valkoisia. Lang Khao -palmuja ei kasva maapallolta missään muualla kuin Khao Phra Taew -kansallispuistossa ja Thaimaan mantereella olevassa Khao Sok -kansallispuistossa. Khao Phra Taew -kansallispuistossa sademetsän aluskasvillisuuden seassa elää myös makakiapinoita ja villisikoja.

makakiapina kuva Phuket Thaimaa uimaranta loma matka
Makakiapina

Phuketissa on yhteensä 29 buddha-temppeliä, joista Wat Chalong -temppeli on tärkein, suurin ja koristelluin. Se sijaitsee viiden kilometrin päässä Phuketin pääkaupungista. Kertoman mukaan Wat Chalong -temppelissä palveli aikoinaan kaksi arvostettua munkkia, jotka kehittivät yrttilääkkeitä ja paransivat sairaita. Heidän kunniakseen temppelin juhlasalissa on kaksi patsasta. Monet thaimaalaiset tulevat temppeliin ylistämään edesmenneitä munkkeja, hankkiakseen hyvää onnea ja saadakseen suojaa sairauksia ja tapaturmia vastaan.

Wat Shalong temppeli kuva Phuket Thaimaa matka
Wat Shalong -temppeli - Phuket - Thaimaa

Yksi Phuketin suosituimmista matkakohteista on FantaSea-teemapuisto, joka sijaitsee Kamalan merenpoukamassa noin yhdeksän kilometrin päässä Patong-kaupungista. Las Vegas -tyylinen suuri viihdytyskeidas pitää sisällään ravintoloita, kauppoja, pelihalleja, maailman suurimman 4000 istumapaikan buffetin, karnevaalimeininkiä, käsitöitä ja hienon teatterirakennuksen. FantaSea-teemapuistossa on joka ilta huikea show. Esitykseen kuuluu akrobatiaa, tulitemppuja, hienoja lavasteita, esityksiä eläinten kanssa, tanssia, laulua, stunt-esityksiä ja taikatemppuja.

FantaSea teemapuisto kuva Phuket Thaimaa loma matka
FantaSea-teemapuisto - Phuket - Thaimaa

Thaimaa ja Phuket ovat ilmastoltaan trooppisia ja kuuluvat monsuunivyöhykkeeseen. Eri alueilla esiintyy kuitenkin suuriakin paikallisia vaihteluja. Etelässä on aina kuumaa ja kosteaa, kun taas pohjoisen vuoristossa lämpötila voi laskea pakkaselle talvimonsuunin aikaan. Phuketin keskilämpötila on 25-40 lämpöastetta ympäri vuoden. Kuumimmat jaksot ajoittuvat huhtikuusta toukokuuhun ja syyskuusta lokakuuhun. Phuketiin kannattaa matkustaa lokakuusta maaliskuuhun, jolloin saaren lämpötila on yleensä alle 30 astetta.

Thaimaa Phuket sää tällä hetkellä
ja lähipäivien sääennuste


Thaimaa Phuket sää - keskimääräiset lämpötilat
Thaimaa Phuket sää ja keskimääräiset lämpötilat

Thaimaassa ruokailu on osa sosiaalista kanssakäymistä. Thaikeittiö on hyvin monimuotoinen. Sen perustana on thairiisi, jota höystetään tulisilla curreilla, kasviksilla ja kalalla tai äyriäisillä. Thaikeittiössä käytetään suolasirottimen ja ketsupin sijasta maustekastikkeita, kuten kalakastiketta ja chilikastiketta. Ruokailuvälineet ovat lusikka ja haarukka, joista eniten käytetään lusikkaa. Etniset thait syövät puikoilla lähinnä vain nuudeleita. Thaikeittiöön on viime aikoina tullut länsimaista leipä ja maitotuotteet. Thaimaassa ruokaillaan mieluiten lattialle levitetyillä matoilla, joihin on aseteltu yhteisiä ruoka-astioita. Ruokailijat ammentavat ruoka-astioista jokaista ruokalajia omalle lautaselleen. Thai-ruuan klassikoihin kuuluvat phat thai, tom yam kung ja kaeng pet yaang. Phat thai on ohuita riisinuudeleita, jotka on paistettu lisukkeineen tamarindikastikkeessa, Tom yam kung on hapan sitruunaruoholla ja galangal-juurella maustettu katkarapukeitto ja Kaeng pet yaang on grillattua ankkaa.

Thaimaalaista ruokailua kuva thai keittiö Phuket Thaimaa thai ruoka loma matka
Thaimaalaista ruokailua

Thaimaalaiset pitävät vahvoista mauista kuten limettimehusta, sitruunaruohosta ja tuoreesta korianterista. Näiden yhdistelmä antaa thai-ruualle sille ominaisen maun. Tuliset chilit eli thaipippurit ovat myös olennainen osa thaikeittiötä. Chili saapui thaikeittiöön Kolumbuksen matkoilta ja on nykyään yhtä erottamaton osa thaikulttuuria kuten buddhalaisuuskin. Chilin käyttö on ollut kuumassa ilmastossa perinteinen keino säilyttää ruoka syömäkelpoisena. Chilin perusmakuja on viisi: makea, hapanimelä, katkera, suolainen ja polttava. Pieniä punaisia tai vihreitä phrik khii nuu -chilejä kutsutaan myös hiirenpapana-chileiksi.

hiirenpapana chili thai keittiö thai ruoka kuva Phuket Thaimaa loma matka
Hiirenpapana-chilejä

Thaimaassa juodaan ruokajuomana kookosvettä, mehua, olutta ja limonadia. Kookosvesi on halpaa, hyvää ja taatusti turvallista, sillä myyjä leikkaa pähkinään reiän vasta tilatessa. Kirkuvan oranssin värinen Thai-appelsiinimehu, joka puristetaan mandariinin näköisistä pienistä appelsiineista on myös herkullista. Thaimaan suosituimmat olutmerkit ovat Singha, Chang, Tiger ja Leo. Thaimaalainen olut on usein huomattavan tuhtia (noin 6%), koska se pidetään kylmänä ja kaadetaan jäiden päälle. Oluttakin halvempaa on paikallinen tuliliemi eli thai-viski, joka on riisistä tislattua viinaa. Tunnetuimmat thai-viski -merkit ovat kuivahko Mae Khong ja makea, rommimaisempi Saeng Som. Thaimaalainen limonadi -erikoisuus on Krathing Daeng-energiajuoma eli alkuperäinen Red Bull. Thaimaassa "bulli" on hiilihapotonta, siirappisen makeaa ja tulee lääkemäisessä ruskeassa lasipullossa.

thai olut singha kuva Phuket Thaimaa uimaranta loma matka
Singha - Thai-olut

Phuket on hyvä matkakohde etenkin kaikille kuumasta auringosta, valkeista hiekkarannoista ja rentouttavasta thaihieronnasta pitäville. Phuketissa myös yleinen hintataso on edullinen ja palvelu ystävällistä. Phuketissa voi syödä halvalla niin tyylikkäissä klassikkoravintoloissa kuin kadun varrella olevissa katukeittiöissä, joissa myydään ruokaa pienistä vaunuista ja kojuista. Phuketin suurin tavaratalo on pääkaupungissa sijaitseva Central Festival. Phuketissa voi nauttia myös tori- ja markkinatunnelmasta Katan, Karonin, Patongin ja Phuketin kaupungeissa. Phuketista löytyy paljon hyviä biletyspaikkoja ja muun muassa suomalainen Sedu Koskinen omistaa saarella modernin Seduction Discon. Parhaita tuliaisia Phuketista ovat rantavaatteet, käsin koristellut kankaat ja puuleikkaustyöt, helmiäis- ja tinatuotteet sekä viljellyt helmet. Lento Helsingistä suoraan Phuketiin kestää noin 11 tuntia. Suomesta lennetään Phuketiin usein myös Bangkokin kautta, jolloin lentoaika on pidempi. Thaimaassa kello on kesäaikana 4 tuntia ja talviaikana 5 tuntia enemmän kuin Suomessa.

Suomi
Thaimaa

PHUKET HOTELLIT JA MAJOITUS

Hotellit lennot matkat etusivu

Hotellit lennot matkat keskustelu

Hotellit lennot matkat tarjous

Matkakohteita

Agia Napa / Kypros

Alanya / Turkki

Albufeira / Algarve / Portugali

Alcudia / Mallorca / Espanja

Algarve / Portugali

Alghero / Sardinia / Italia

Alicante / Costa Blanca / Espanja

Azorit / Portugali

Bad Gastein / Alpit / Itävalta

Boa Vista / Kap Verde

Branco / Kap Verde

Brava / Kap Verde

Cabrera / Mallorca / Espanja

Chamonix / Alpit / Ranska

Chinijon saaristomeri / Kanariansaaret / Espanja

Cima / Kap Verde

Comino / Malta

Corvo / Azorit / Portugali

Desertassaaret / Madeira / Portugali

Djerba / Tunisia

Dubai / Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eilat / Israel

El Hierro / Kanariansaaret / Espanja

Faial / Azorit / Portugali

Flachau / Alpit / Itävalta

Flores / Azorit / Portugali

Fogo / Kap Verde

Formentera / Mallorca / Espanja

Fuengirola / Costa del Sol / Espanja

Fuerteventura / Kanariansaaret / Espanja

Gardajärvi / Italia

Gozo / Malta

Graciosa / Azorit / Portugali

Gran Canaria / Kanariansaaret / Espanja

Grande / Kap Verde

Hania / Kreeta / Kreikka

Havanna / Karibian saaret / Kuuba

Helsinki / Suomi

Hurghada / Egypti

Ixia / Rodos / Kreikka

Ibiza / Mallorca / Espanja

Kanariansaaret / Espanja

Kap Verde / Kap Verden tasavalta

Kreeta / Kreikka

Kultahietikko / Bulgaria

Kööpenhamina / Tanska

La Gomera / Kanariansaaret / Espanja

La Palma / Kanariansaaret / Espanja

Lanzarote / Kanariansaaret / Espanja

Larnaka / Kypros

Lontoo / Englanti

Madeira / Portugali

Maio / Kap Verde

Malaga / Costa del Sol / Espanja

Mallorca / Espanja

Malta / Maltan tasavalta

Menorca / Mallorca / Espanja

Monte Gordo / Algarve / Portugali

Nabq Bay / Sharm el Sheikh / Egypti

New York / Yhdysvallat / USA

Obertauern / Alpit / Itävalta

Oslo / Norja

Pariisi / Ranska

Phuket / Thaimaa

Pico / Azorit / Portugali

Pietari / Venäjä

Porto Santo / Madeira / Portugali

Praha / Tsekki

Raso / Kap Verde

Reykjavik / Islanti

Rodos / Kreikka

Saalbach-Hinterglemm / Itävalta

Sal / Kap Verde

Santa Luzia / Kap Verde

Santa Maria / Azorit / Portugali

Santiago / Kap Verde

Santo Antão / Kap Verde

São Jorge / Azorit / Portugali

São Miguel / Azorit / Portugali

São Nicolau / Kap Verde

São Tiaco / Kap Verde

São Vicente / Kap Verde

Sardinia / Italia

Schladming / Alpit / Itävalta

Selvegenssaaret / Madeira / Portugali

Seychellit / Seychellien tasavalta

Sharjah / Arabiemiraatit

Sharm el Sheikh / Egypti

Sousse / Tunisia

Sunny Beach / Bulgaria

Tallinna / Viro

Teneriffa / Kanariansaaret / Espanja

Terceira / Azorit / Portugali

Torremolinos / Costa del Sol / Espanja

Torrevieja / Costa Blanca / Espanja

Tukholma / Ruotsi

Varadero / Karibian saaret / Kuuba

Victoria / Seychellit

Zakynthos / Kreikka

Tulli

Matkarokotukset

Matkaoppaat

Lehti tai kirja matkalukemiseksi?

Halvat hotellit lennot ja matkat

Hotellit lennot matkat

Matkakohteita

Agia Napa / Kypros

Alanya / Turkki

Albufeira / Algarve / Portugali

Alcudia / Mallorca / Espanja

Algarve / Portugali

Alghero / Sardinia / Italia

Alicante / Costa Blanca / Espanja

Azorit / Portugali

Bad Gastein / Alpit / Itävalta

Boa Vista / Kap Verde

Branco / Kap Verde

Brava / Kap Verde

Cabrera / Mallorca / Espanja

Chamonix / Alpit / Ranska

Chinijon saaristomeri / Kanariansaaret / Espanja

Cima / Kap Verde

Comino / Malta

Corvo / Azorit / Portugali

Desertassaaret / Madeira / Portugali

Djerba / Tunisia

Dubai / Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eilat / Israel

El Hierro / Kanariansaaret / Espanja

Faial / Azorit / Portugali

Flachau / Alpit / Itävalta

Flores / Azorit / Portugali

Fogo / Kap Verde

Formentera / Mallorca / Espanja

Fuengirola / Costa del Sol / Espanja

Fuerteventura / Kanariansaaret / Espanja

Gardajärvi / Italia

Gozo / Malta

Graciosa / Azorit / Portugali

Gran Canaria / Kanariansaaret / Espanja

Grande / Kap Verde

Hania / Kreeta / Kreikka

Havanna / Karibian saaret / Kuuba

Helsinki / Suomi

Hurghada / Egypti

Ixia / Rodos / Kreikka

Ibiza / Mallorca / Espanja

Kanariansaaret / Espanja

Kap Verde / Kap Verden tasavalta

Kreeta / Kreikka

Kultahietikko / Bulgaria

Kööpenhamina / Tanska

La Gomera / Kanariansaaret / Espanja

La Palma / Kanariansaaret / Espanja

Lanzarote / Kanariansaaret / Espanja

Larnaka / Kypros

Lontoo / Englanti

Madeira / Portugali

Maio / Kap Verde

Malaga / Costa del Sol / Espanja

Mallorca / Espanja

Malta / Maltan tasavalta

Menorca / Mallorca / Espanja

Monte Gordo / Algarve / Portugali

Nabq Bay / Sharm el Sheikh / Egypti

New York / Yhdysvallat / USA

Obertauern / Alpit / Itävalta

Oslo / Norja

Pariisi / Ranska

Phuket / Thaimaa

Pico / Azorit / Portugali

Pietari / Venäjä

Porto Santo / Madeira / Portugali

Praha / Tsekki

Raso / Kap Verde

Reykjavik / Islanti

Rodos / Kreikka

Saalbach-Hinterglemm / Itävalta

Sal / Kap Verde

Santa Luzia / Kap Verde

Santa Maria / Azorit / Portugali

Santiago / Kap Verde

Santo Antão / Kap Verde

São Jorge / Azorit / Portugali

São Miguel / Azorit / Portugali

São Nicolau / Kap Verde

São Tiaco / Kap Verde

São Vicente / Kap Verde

Sardinia / Italia

Schladming / Alpit / Itävalta

Selvegenssaaret / Madeira / Portugali

Seychellit / Seychellien tasavalta

Sharjah / Arabiemiraatit

Sharm el Sheikh / Egypti

Sousse / Tunisia

Sunny Beach / Bulgaria

Tallinna / Viro

Teneriffa / Kanariansaaret / Espanja

Terceira / Azorit / Portugali

Torremolinos / Costa del Sol / Espanja

Torrevieja / Costa Blanca / Espanja

Tukholma / Ruotsi

Varadero / Karibian saaret / Kuuba

Victoria / Seychellit

Zakynthos / Kreikka

Halvat hotellit lennot ja matkat

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA

Matkailuaiheisia sivustoja, majoitusta ja online matkatoimistoja

Lomalle helposti ja edullisesti - varaa matka heti

Lisää Phuket kuvia ja Phuket matkakertomuksia:

Phuket kuvia, matkakokemuksia ja videoita - Pexels
Kuvia Thaimaan Phuketista - Unsplash
Phuket kuvia - Google

Lähteet ja kuvat: Omat reissut / Wikipedia / Public Domain.

PHUKET HOTELLIT PHUKET LENNOT PHUKET MATKAT

PHUKET TIETOA JA KUVIA

Phuket. Tutustu ja ihastu upeaan Thaimaaseen ja Phuketiin!

HotellitLennotMatkat.fi palveluun on kerätty Phuket tietoa ja Phuket kuvia.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!


GOOGLE TÄSMÄHAKU

Tulli

Matkarokotukset

Linkkejä

Matkaoppaat

Matkalukemista

Hotellit lennot matkat keskustelu

Kauneustrendit

Matkatarjouksia

Matkatoimistoja

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.

Lisää tämä sivu suosikkeihisi. (CTRL+D)